ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

 

 

ekdiloseis 3

 

 

 

Με τη συναυλία των Λάκη Παπαδόπουλο και Γιάννη Γιοκαρίνη ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Χαϊδαρίου. Οι Χαϊδαριώτες τίμησαν με την παρουσία τους μια σειρά από εκδηλώσεις και σε αρκετές έγινε το αδιαχώρητο.

 

Η μαζική συμμετοχή του κόσμου αποδεικνύει στην πράξη ότι η επιλογή που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή, σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς, να δίνει προτεραιότητα στη διοργάνωση ποιοτικών εκδηλώσεων πολιτιστικού και αθλητικού περιεχομένου, αλλά και να συνδιοργανώνει πρωτοβουλίες με εθνικοτοπικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της πόλης, έχει αγκαλιαστεί πλατιά από μικρούς και μεγάλους.

 

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από το Μάη με ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες, ανάμεσά τους ξεχώρισαν, το διήμερο Κλασικού Αθλητισμού που πάνω από 1000 παιδιά, μαθητές Δημοτικών Σχολείων, πήραν μέρος και η τελική φάση του Τουρνουά Ποδοσφαίρου για Δημοτικά Σχολεία. Συνεχίστηκαν, Ιούνιο και Ιούλιο με θεατρικά, μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα.

 

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, ξαναζωντάνεψε το ΠΟΛΥΠΛΑΝΟ μια πρωτοβουλία που ο Χαϊδαριώτικος λαός αγκάλιασε με θέρμη, δείχνοντας πόσο πολύ έλλειψε τα προηγούμενα χρόνια. Όλα αυτά, σε ένα χώρο σύμβολο πολιτιστικής δημιουργίας, στο Παλατάκι, που έτσι επιβεβαιώνεται έμπρακτα ο ξεχωριστός του ρόλος. Όλα τα τμήματα του Δήμου μας παρουσίασαν στο Πολύπλανο αλλά και σε ξεχωριστές εκδηλώσεις τη σπουδαία δουλειά που πραγματοποιήθηκε μέσα στη χρονιά.

 

Αξιοπρόσεκτα μαζική ήταν η προσέλευση του κόσμου στη μεγάλη ροκ συναυλία με τους Λάκη Παπαδόπουλο και Γιάννη Γιοκαρίνη, που «έκλεισε» τις καλοκαιρινές δραστηριότητες. Η πλατεία Δημαρχείου κατακλείστηκε από χιλιάδες κόσμου, ενώ οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες ταξίδεψαν το κοινό με τις ροκ νότες τους…

 

Σήμερα, δεκάδες σύλλογοι και άλλοι φορείς έχουν βρει αληθινή στέγη για τις εκδηλώσεις τους και τις δραστηριότητές τους στο Δήμο, αλλά και έναν συμπαραστάτη και υποστηριχτή του έργου το οποίο επιτελούν. Αποτέλεσμα, ήταν ένα γεμάτο πρόγραμμα εκδηλώσεων με ποικιλία στις μορφές και το περιεχόμενο, που κάλυπτε τις ανάγκες μικρών και μεγάλων, ενώ ταυτόχρονα ήταν υψηλής ποιότητας και ανεβασμένου περιεχομένου.

 

Η επιλογή των εκδηλώσεων, των καλλιτεχνών, η στήριξη των συλλόγων δεν είναι τυχαία για εμάς. Αποτελεί βασική θέση μας η προαγωγή του πολιτισμού και της ερασιτεχνικής δημιουργίας. Κάθε σύλλογος εθνικοτοπικός, πολιτιστικός, εξωραϊστικός, αθλητικός προσέφερε πραγματικά στο κοινό ένα μοναδικό θέαμα, μια ξεχωριστή παράσταση που έδινε στους θεατές κάτι νέο για εκείνους. Δεκάδες καλλιτέχνες, πολλοί από αυτούς Χαϊδαριώτες, βρήκαν βήμα έκφρασης, χώρο δημιουργίας και αυτό προς «τέρψην» των δημοτών μας. Φέτος, ειδικά, οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλο το Χαϊδάρι με τις παραστάσεις του Καραγκιόζη και παιδικά θεατρικά να γεμίζουν τις πλατείες στις γειτονιές της πόλης μας.

 

Σα Δημοτική Αρχή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες καλλιτέχνες που μας χάρισαν μοναδικές βραδιές, τους υπαλλήλους και συνεργάτες του Δήμου που εργάστηκαν για την επιτυχία τους και τον κόσμο που με τη συμμετοχή του και υποστήριξη που δείχνει κάνει κάθε πρωτοβουλία ξεχωριστή!

 

Συνεχίζουμε στην ίδια ρότα, με δεκάδες εκδηλώσεις το Σεπτέμβρη και Οκτώβρη, ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι Δωρεάν Βραδιές Θερινού Κινηματογράφου, ενώ προετοιμάζεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων του φθινοπώρου και το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί.

 

 

ekdiloseis 4

 

 

ekdiloseis 2

 

 

ekdiloseis 1

 

 

ekdiloseis 51