ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΜΕ ΜΑΝΩΛΙΚΑ

Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ORFMAN1

 

 

 

 

Πραγματική μεταγραφική υπέρβαση για τον Ορφέα Αιγάλεω ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, με στόχο την παραμονή της ιστορικής ομάδας στην κατηγορία, και ο σύλλογος της πόλης μας έκανε δικό του τον τερματοφύλακα Αντώνη Μανώλικα.

 

Ο Αιγαλιώτης πορτιέρο, γνωστός όχι μόνο στα προάστια μας, αλλά και σε όλο το αθηναϊκό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, για την ποιότητα του και την αξία του, είναι και επίσημα από το βράδυ της Τρίτης 14 Ιανουαρίου 2020, παίκτης του Ορφέα Αιγάλεω.

 

Ο έμπειρος πορτιέρο, πριν από λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ομάδα της Α΄ Αθήνας, κατόπιν δική του επιθυμίας και η είδηση της αποδέσμευσης του, δεν άφησε ασυγκίνητους τους ιθύνοντες του Ορφέα Αιγάλεω, που κινήθηκαν αστραπιαία για την απόκτηση του, καθώς η αξία του Μανώλικα είναι εγνωσμένη και σίγουρα η παρουσία του στην ομάδα δείχνει ότι στον σύλλογο δεν παραδίδουν τα όπλα, αλλά αντίθετα ξεκινούν τις διορθωτικές κινήσεις τόσο εντυπωσιακά, όσο και ουσιαστικά.

 

Ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Θανάσης Τιτόνης ενημέρωσε σε αρχικό επίπεδο τον νέο προπονητή του Ορφέα, κ. Βαγγέλη Ζιώγα, ο οποίος έδωσε το «πράσινο φως» για την ενεργοποίηση επαφής με τον παίκτη και την διαδικασία απόκτησης του, ενώ μεγάλο ρόλο στην ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής μεταγραφής, έπαιξε και ο δραστήριος Αντιπρόεδρος του συλλόγου, επιτυχημένος επιχειρηματίας (ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ / Αιγάλεω), κ. Νίκος Καραγιάννης. Οι Τιτόνης και Καραγιάννης είχαν τις τελικές επαφές με τον Μανώλικα, τους εξήγησαν τα πλάνα της ομάδας, ενώ σε περαιτέρω αγωνιστικό επίπεδο με τον εν λόγω τερματοφύλακα, μίλησε και ο κόουτς Βαγγέλης Ζιώγας. Η υπόθεση έκλεισε τελικά, ο Αντώνης Μανώλικας αποδέχθηκε την πρόταση σηματοδοτώντας και αυτός ότι ενεργοποιείται για την αντεπίθεση του Ορφέα στον β΄ γύρο και τελικά αργά το απόγευμα της Τρίτης 14 Ιανουαρίου 2020, υπεγράφη η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

 

Ο Αντώνης Μανώλικας γεννήθηκε το 1989 και ξεκίνησε να παίζει στον Διαγόρα Αιγάλεω. Συνέχισε στον Ζέφυρο Αιγάλεω και μεταπήδησε στην ΑΕ Περάματος και το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Στην Δ΄ Εθνική αγωνίστηκε και με τα χρώματα της Κηφισιάς, ενώ ακολούθως και για τρία (3) χρόνια έπαιξε στην Ένωση Βοτανικού και στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας. Στην Α΄ Αθήνας αγωνίστηκε με τον Ήφαιστο Περιστερίου την σεζόν 2013-2014 και με τον Κολωνό την περίοδο 2014-2015. Από το καλοκαίρι του 2015 υπερασπίστηκε την εστία της ΑΕ Αιγάλεω, όπου ήταν και αρχηγός της ομάδας. Στο α΄ μισό της σεζόν 2016-2017 με την ΑΕ Αιγάλεω, ο Μανώλικας είχε 2 συμμετοχές στο κύπελλο, 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ και ένα (1) γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ!

 

Κατόπιν, ο Αιγαλιώτης τερματοφύλακας Αντώνης Μανώλικας, μεταγράφηκε στον Αστέρα Χαϊδαρίου στις 2 Ιανουαρίου 2017, προερχόμενος από την ΑΕ Αιγάλεω (είχε παίξει στο α΄ μισό της περιόδου 2016-2017) και το πρώτο του ματς με τον Αστέρα Χαϊδαρίου το έκανε στις 15 Ιανουαρίου 2017, στην εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί του Κρόνου Αθηνών. Στο β΄ μισό της περιόδου 2016-2017 ο Μανώλικας είχε 12 συμμετοχές με τον Αστέρα Χαϊδαρίου στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, την σεζόν 2017-2018 είχε 24 συμμετοχές, ενώ την περίοδο 2018-2019 είχε 21 συμμετοχές, στην τελευταία του σεζόν με τον Αστέρα.

 

Ακολούθησε η μετακίνηση του στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου το περασμένο καλοκαίρι, όπου σε αυτό το πρώτο εξάμηνο στην Α΄ Αθήνας (σεζόν 2019-2020), κατέγραψε 11 εμφανίσεις.

 

Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο Πρόεδρος του Ορφέα Αιγάλεω, Θανάσης Τιτόνης, εν μέσω ο Αντώνης Μανώλικας υπογράφοντας το νέο του δελτίο και δεξιά, ο δραστήριος και επιτυχημένος επιχειρηματίας, Αντιπρόεδρος του συλλόγου, κ. Νίκος Καραγιάννης.



MAKPITPAP

 

 

 

 

ORFMAN2

 

 

 

ORFMAN3

 

 

 

ORFMAN4

 

 

 

MAKPITPAP