ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΜΕ ΤΙΡΤΙΡΑΚΗ

ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

TIRTORF

 

 

Σε νέα εποχή ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 μπαίνει ο νεοφώτιστος στην Β΄ ΕΠΣΑ, ιστορικός Ορφέας Αιγάλεω, καθώς η ομάδα της πόλης μας, αναδομείται και ισχυροποιείται σε όλους τους τομείς.

Μία είδηση, η οποία έχει την δική της σημασία, έγινε γνωστή χθες το απόγευμα Τετάρτης 7 Αυγούστου 2019, όπου ανακοινώθηκε και επίσημα η είσοδος του νεαρού επιχειρηματία της πόλης μας Κυριάκου Τιρτιράκη, στην διοίκηση του Ορφέα Αιγάλεω, αναλαμβάνοντας το πόστο του Γενικού Αρχηγού στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ παράλληλα οι εταιρείες, που απασχολείται επαγγελματικά, θα συνδράμουν στο χορηγικό πλαίσιο.

Ο Κυριάκος Τιρτιράκης, είναι γιος του Προέδρου του ερασιτέχνη ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ κ. Αντώνη Τιρτιράκη, οι οποίοι είναι γνωστοί για την αδυναμία τους εδώ και πολλά χρόνια στον Ορφέα Αιγάλεω, καθώς ο νεαρός Κυριάκος, πριν παίξει μπάλα στις ακαδημίες του Σίτι, είχε ξεκινήσει από αυτές του Ορφέα.

Γέννημα – θρέμμα λοιπόν της πόλης μας (μαθητής του 3ου Δημοτικού, του 9ου Γυμνασίου και του 4ου Λυκείου) ο Κυριάκος Τιρτιράκης, ακόμη πριν την ολοκλήρωση των σχολικών του υποχρεώσεων, απασχολήθηκε στους ελεύθερους χρόνους του στις επιχειρήσεις του πατέρα του (ΡΑΚΙ ΑΜΑΝ ΜΕΖΕ 1 και 2 / ΡΑΚΙ ΑΜΑΝ ΜΕΖΕ Περιστερίου / καφέ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΛΑΣ / CITY CAR CENTER) μαθαίνοντας από πρώτο χέρι τι εστί μεροκάματο και αιγαλιώτικη καθημερινότητα.

Πλέον, εργάζεται καθημερινά και συμμετέχει ενεργά στις παραπάνω επιχειρήσεις, διατηρώντας, όμως, ζωντανή την συνεισφορά του στα κοινά που αγαπά και νομίζει ότι μπορεί να προσφέρει.

Μία τέτοια κίνηση του είναι η ενεργή πλέον ανάμειξη του με τον Ορφέα Αιγάλεω, και παρά το νεαρό της ηλικίας του, μπαίνει δυναμικά και με όρεξη στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα, όπου παράλληλα δείχνει τον δρόμο σε όλους τους συμπολίτες μας, ο καθένας με τον δικό του τόπο να βοηθάει δομές, συλλόγους, σωματεία, όπου ωφελημένη βγαίνει η πόλη και η τοπική κοινωνία.

«Το Αιγάλεω, η μεγάλη ομάδα της πόλης μας, είναι το καμάρι μας. Αυτό δεν τίθεται σε αμφισβήτηση. Υπάρχουν, όμως και οι ξεχωριστές αδυναμίες και μία από αυτές τις δικές μου είναι και ο Ορφέας Αιγάλεω, μία μικρή τοπική ομάδα της πόλης μας με την δική της, όμως, ένδοξη ιστορία. Μία ομάδα στην οποία πρωτοκλότσησα την μπάλα σε πολύ μικρή ηλικία και προφανώς η πρώτη αγάπη δεν ξεχνιέται. Μάλιστα, ήρθε η ώρα να βρεθώ και εγώ στο πλευρό της και να την στηρίξω. Σίγουρα, για όλους όσοι αναρωτιούνται, εννοείται ότι θα έχω πέρα από την στήριξη του πατέρα μου, παρέα, όμως, πρωτίστως τις συμβουλές του, θέλοντας, βέβαια, μόνος μου να δω τις δικές μου δυνάμεις. Δυνάμεις, που συμμετέχουν με άλλους ανθρώπους, κατοίκους της πόλης μας, σε αυτό το οικοδόμημα που λέγεται Ορφέας. Ένας Ορφέας Αιγάλεω, που επανέρχεται μετά από πολλά χρόνια στην Β΄ ΕΠΣΑ, και θεωρώ ότι σε αυτή την ιστορική στιγμή, είναι ευκαιρία να κάνουμε τον Ορφέα πάλι δυνατό, υπολογίσιμο, φιλόδοξο και οι βλέψεις του να είναι πλέον μεγαλύτερες. Ο Ορφέας αλλάζει σελίδα και επανερχόμαστε δυνατοί στην Β΄ ΕΠΣΑ, με σκοπό η πόλη μας το Αιγάλεω να έχει έναν άξιο ποδοσφαιρικό πρεσβευτή στα αθηναϊκά γήπεδα. Τέλος, να μην ξεχάσω, να σημειώσω ότι όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια, καθημερινή ήταν η μάχη του Προέδρου κ. Θανάση Τιτόνη, προκειμένου ο σύλλογος να διατηρείται ζωντανός. Καιρός να ενεργοποιηθούμε, όλοι όσοι μπορούμε, παλιοί και νέοι φίλοι του σωματείου και να τον κάνουμε πιο δυνατό. Τους καλώ σε αυτή την προσπάθεια, σε αυτή την αναγέννηση του Ορφέα Αιγάλεω», μας δήλωσε ο Κυριάκος Τιρτιράκης.

Επίσης, να σημειώσουμε, ότι πλέον σε νέα μοίρα περνά η αμιγώς ποδοσφαιρική σχέση Αιγάλεω και Ορφέα Αιγάλεω, όπου η μεγάλη ομάδα της πόλης μας θα στηρίξει σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού το ερασιτεχνικό σωματείο για την Β΄ ΕΠΣΑ.

Στην κεντρική φώτο (χθες το απόγευμα Τετάρτης 7 Αυγούστου 2019), όπου έχει την σημασία και τον συμβολισμό της, δύο νεαροί συμπολίτες μας, δείχνουν ότι ξημερώνει νέα μέρα για τον Ορφέα Αιγάλεω. Αριστερά ο Κυριάκος Τιρτιράκης και δεξιά ο επιστήθιος - αγαπημένος κολλητός του (μαζί από μωρά και συμμαθητές σε όλο το σχολικό βίο τους) και ποδοσφαιριστής του Ορφέα Αιγάλεω, Χρήστος Τιτόνης, επισφραγίζουν δια χειραψίας ένα καλύτερο αύριο για τον ιστορικό σύλλογο.

 

 

CITYCAROK