ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ORFBAR

 

 

Ακριβώς μετά από έξι (6) χρόνια ο ιστορικός Ορφέα Αιγάλεω μπαίνει πάλι στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου από την Γ΄ προς την Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Αθήνας. Τότε, ήταν την σεζόν 2012-2013 όταν με τον Βαγγέλη Ζιώγα στον πάγκο, η ομάδα της πόλης μας στις 12 Μαίου 2013 σε εντός έδρας αγώνα μπαράζ με τον ΑΟΝ Αργυρούπολης, είχε ηττηθεί με 0-1 στο ΔΑΚ Αιγάλεω και απώλεσε την ευκαιρία για επιστροφή στην Β’ κατηγορία.
Αύριο, Σάββατο 11 Μαίου 2019 στις 5 το απόγευμα στο ΔΑΚ της πόλης μας, ο ιστορικός Ορφέας Αιγάλεω υποδέχεται σε μονό εντός έδρας μπαράζ του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ την Πέρα Κλουμπ. Ο Ορφέας Αιγάλεω παίρνει την πρόκριση για την επόμενη και τελική φάση των μπαράζ ανόδου της Γ΄ ΕΠΣΑ, με νίκη ή, ακόμη και ισοπαλία, ενώ αντίθετα η Πέρα Κλουμπ θέλει μόνο νίκη. Ο Ορφέας Αιγάλεω έχει το αβαντάζ των αποτελεσμάτων (αποκλείεται μόνο με ήττα), καθώς τερμάτισε στην 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 48 βαθμούς έχοντας 15 νίκες, 3 ισοπαλίες, 6 ήττες, 2 ρεπό και τέρματα 59-35, ενώ η Πέρα Κλουμπ κατέλαβε την 4η θέση με 43 βαθμούς έχοντας 13 νίκες, 4 ισοπαλίες, 7 ήττες, 2 ρεπό και τέρματα 56-35.
Όσο αφορά τις φετινές συναντήσεις των δύο ομάδων στον όμιλο, στον α΄ γύρο και την 10η αγωνιστική (9 Δεκεμβρίου 2018) ο Ορφέας ηττήθηκε εντός έδρας με 0-4 από την Πέρα Κλουμπ, ενώ στον β΄ γύρο για την 23η αγωνιστική (7 Απριλίου 2019) στο γήπεδο της Κυψέλης, είχαμε ισοπαλία με σκορ 1-1. Το γκολ για τον Ορφέα είχε σημειώσει ο Ανδρονιώτης.
Να σημειώσουμε, ότι πριν την φετινή σεζόν (2018-2019), η πιο πρόσφατη προϊστορία των δύο συλλόγων στις αναμεταξύ τους συναντήσεις εντοπίζεται τις περιόδους 2012-2013 και 2013-2014 στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.
Την σεζόν 2012-2013, για την 9η αγωνιστική στις 8 Δεκεμβρίου 2012 ο Ορφέας Αιγάλεω με γκολ των Τζεβελέκου, Σπύρο είχε επικρατήσει εντός έδρας με 2-1, ενώ στον β΄ γύρο και την 22η αγωνιστική ο Ορφέας είχε πάρει τον αγώνα στα χαρτιά με 0-3.α.α.
Την περίοδο 2013-2014, για την 10η αγωνιστική και στις 1 Δεκεμβρίου 2012 με γκολ του Νάτση ο Ορφέας είχε επικρατήσει εντός έδρας με 1-0, ενώ στον β΄ γύρο (25η αγωνιστική / 5 Απριλίου 2014) η Πέρα Κλουμπ είχε νικήσει στην Κυψέλη με 2-1 (το γκολ για τον Ορφέα ο Λουκίδης).
Για τον αυριανό σπουδαίο αγώνα, ο προπονητής του Ορφέα Αιγάλεω κ. Τέλης Πιστόλης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, ενώ να σημειώσουμε ότι σήμερα το βράδυ Παρασκευής ολοκληρώνεται η προετοιμασία του σωματείου με χαλαρό πρόγραμμα στο ΔΑΚ Αιγάλεω.

 

 

R2

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: (από αριστερά) Ο προπονητής του Ορφέα κ. Τέλης Πιστόλης και ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Θανάσης Τιτόνης


Ο Πιστόλης, όπως και ο Πρόεδρος κ. Θανάσης Τιτόνης, τις δύο προηγούμενες μέρες μίλησαν στους παίκτες και τους ανέβασαν περαιτέρω το ηθικό. «Έχουμε κάνει την καλύτερη πορεία μας τα τελευταία έτη, κουβαλάμε μεγάλη ιστορία ως ομάδα και νομίζω ότι στόχος μας είναι μόνο η νίκη για να περάσουμε στο επόμενο και κρίσιμο μπαράζ, προκειμένου να ανέβουμε στην Β’ ΕΠΣΑ. Ο Τέλης Πιστόλης και οι παίκτες του έχουν δείξει αυτή την σεζόν ότι ανέβασαν το αγωνιστικό επίπεδο και θεωρώ ότι μαζί στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο. Το αξίζουν για την προσπάθεια τους», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος κ. Θανάσης Τιτόνης.
Τον αγώνα, που θα διευθύνει ο αξιολογημένος διαιτητής Γ΄ Εθνικής, Ιωάννης – Δημήτρης Καλογερόπουλος με τους επίσης αξιολογημένους επόπτες Γ΄ Εθνικής, Γεώργιο – Παναγιώτη Αραβίδη και Δημήτρη – Αλέξανδρο Σταυρόγλου, αναμένεται να παρακολουθήσουν, εκτός από τους οπαδούς της ομάδας και τους κατοίκους της πόλης μας, πάρα πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι και από όλη την Αθήνα.

 

 

MOUSKX