ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΟΡΦΕΑ ΟΙ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

 

 

Εξελίξεις είχαμε τις τελευταίες ώρες στην ιστορική ομάδα του Ορφέα Αιγάλεω, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ και ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν. Ο πρόεδρος Θανάσης Τιτόνης με τους συνεργάτες του και τον νέο προπονητή Πασχάλη Χλοψιούδη έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους και προχωρούν τα πλάνα τους. Η ομάδα μπήκε πρώτα στην διαδικασία των αποδεσμεύσεων.
Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό έπειτα από συνάντηση του Θανάση Τιτόνη με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Καβαλάρη (φώτο δεξιά), οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λύσουν την συνεργασία τους, ενώ πληροφορίες από την διοίκηση τονίζουν ότι ο σύλλογος θα αποδεσμεύσει και τον Χρήστο Κωνσταντίνου (φώτο αριστερά).
Ο 20χρονος Χρήστος Καβαλάρης, που αγωνίζεται ως δεξί μπακ, ήταν στον Ορφέα από τις ακαδημίες της ομάδας εδώ και οκτώ χρόνια, ενώ τα τελευταία δύο έτη ήταν από τις βασικές μονάδες του ανδρικού τμήματος. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 23 αγώνες και σημείωσε ένα γκολ, ενώ την περίοδο 2014-2015 είχε παίξει σε 24 παιχνίδια σημειώνοντας και πάλι ένα γκολ.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας Χρήστος Κωνσταντίνου αποδεσμεύεται από τον σύλλογο με απόφαση του Προέδρου Θανάση Τιτόνη. Και ο 30χρονος τερματοφύλακας έχει αξιοσημείωτη πορεία με τον Ορφέα, καθώς τα τελευταία 4 χρόνια ήταν ο βασικός πορτιέρο, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί και στον Πλάτωνα. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2015 – 2016) ο Κωνσταντίνου έπαιξε σε 22 αγώνες, την περίοδο 2014-2015 σε 17 αγώνες, την σεζόν 2013-2014 σε 24 παιχνίδια, ενώ το 2012-2013 είχε 25 συμμετοχές.