6η Η ΧΑΛΔΑΙΟΥ

ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ!!!

 

 

ARXIKH

 

 

 

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΔΑΙΟΥ στη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ συμμετέχοντας στο διεθνές τουρνουά στο  OLYMPIC HOPES όπου ανάμεσα σε 43 αθλήτριες κατέλαβε τελικά την 6η θέση.
Η Μαρία σημείωσε 4 νίκες και 1 ήττα στη πουλ.
Στο πρώτο νοκ αουτ νίκησε την Σλοβάκα UDVARDY 15-4 και στο ταμπλό των 16 την Ουγγαρέζα HANZL 15-9. Στο ταμπλό των 8 έχασε από την Ουγγαρέζα Πρωταθλήτρια HAJAS 5-11 μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ !!!ΧΡΥΣΟΣ Ο ΤΕΡΤΙΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!
ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ & Η ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΛΛΟΥ !Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών μας αφού κατάφεραν στην αυλαία της αγωνιστικής περιόδου της Ε.Ο.Ξ να κατακτήσουν 1 χρυσό και 2 αργυρά μετάλλια στους αγώνες ανάπτυξης που έγιναν στην αίθουσα ξιφασκίας του Ο.Α.Κ.Α!!!
Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΕΡΤΙΠΗΣ κατέκτησε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στη " μικρή " κατηγορία και άφησε πολλές υποσχέσεις για ανάλογα αποτελέσματα στην U-17.
Στο σημερινό ΑΙΓΑΛΙΩΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ νίκησε μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΛΛΟ ο οποίος έδειξε πολλά θετικά στοιχεία και η πορεία του αναμένεται ελπιδοφόρα!
Το 3ο μετάλλιο για τον Σύλλογό μας, κατέκτησε η ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΛΛΟΥ η οποία αν και πολύ μικρή για την κατηγορία βρέθηκε για μια ακόμα φορά στα μετάλλια!!
Πολύ καλή η παρουσία του ΑΡΗ ΤΖΟΒΑΝΗ ( 7ος ) και της ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ ΤΣΟΥΣΗ-ΠΟΥΛΗ ( 8η ) στις μικρές κατηγορίες.
Στη μεγάλη κατηγορία των αγοριών : 9ος ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ-17ος ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΣ-18ος ΔΗΜΟΥ-26ος ΟΥΡΑΝΟΣ-27ος ΜΠΕΟΓΛΟΥ -ΚΟΣΚΙΝΑΣ-29ος ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ
Στη μικρή κατηγορία των αγοριών:12ος ΜΠΕΟΓΛΟΥ-ΚΟΣΚΙΝΑΣ Τηλ.-19ος ΑΔΑΜΑΚΗΣ-21ος ΤΣΑΠΑΛΗΣ-25ος ΓΚΟΥΜΑΣ-27ος ΠΕΓΚΑΣ-31ος ΓΙΑΤΡΑΣ-33ος ΛΕΜΟΝΗΣ-34ος ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ-36ος ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ-38ος ΒΕΡΓΗΣ-39ος ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ.
Στη μεγάλη κατηγορία των κοριτσιών:10η ΠΑΠΑΔΕΑ Φ.-14η ΜΟΛΟΓΟΥΣΗ-18η ΛΑΙΜΟΥ-28η ΚΑΡΥΔΗ.
Στη μικρή κατηγορία :12η ΜΠΕΟΓΛΟΥ-ΚΟΣΚΙΝΑ Β.-23η ΦΩΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.
Ευχαριστούμε τους Πρωταθλητές μας ΣΟΥΛΙΟ ΡΑΦΑΗΛ & ΜΑΥΡΙΔΗ ΔΑΜΙΑΝΟ για τη βοήθεια τους.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑς !!!ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ & ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Ξιφασκίας κατά την διάρκεια των αναπτυξιακών αγώνων βράβευσε την Ομοσπονδιακή προπονήτρια Ελλη Τσολακίδου για την πολυετή προσφορά της στο άθλημα και την Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου για την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του ΡΙΟ !!!

 

XIFASKIA 01

 

 

XIFASKIA 04

 

XIFASKIA 03

 

XIFASKIA 02