ΒΑΡΥ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

 

 

Βαριά ήττα με 5-0 από την Α.Ε. Μεταμόρφωσης γνώρισε ο Κρόνος Αιγάλεω - αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις - για την 14η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.
Η ομάδα της πόλης μας παρουσίασε αμυντικές αδυναμίες, αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές, που στάθηκε άτυχη και δεν της επετράπη να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το τελικό σκορ.
Οι γηπεδούχοι χωρίς να είναι καλύτεροι βρέθηκαν να προηγούνται στο πρώτο μέρος με 2-0 χάρη σε τέρματα στο 30’ και στο 40’. Στο δεύτερο μέρος ο Κρόνος Αιγάλεω μπήκε δυνατά με σκοπό να μειώσει γρήγορα το σκορ και είχε δοκάρι στο 55’ με τον Αρχοντή. Μάλιστα στο 70 έπειτα από πλασέ του Κοντινού η μπάλα αφού αρχικά κατέληξε στο κάθετο δοκάρι, στη συνέχεια φάνηκε να περνάει την νοητή γραμμή του τέρματος, χωρίς ωστόσο διαιτητής και επόπτης να δείξου σέντρα(!). Στο τελευταίο 20λεπτο, η Α.Ε. Μεταμόρφωσης, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 πόντους πέτυχε άλλα τρία τέρματα (73’, 80’, 88’), ενώ η ομάδα της πόλης μας ολοκλήρωσε τον αγώνα με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω αποβολής του Αρχοντή στο 85’ με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση.
ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Μιχαλόπουλος, Πολυχρονίδης, Τζαβάρας, Πατσιoνίδης (46’ Κοντινός), Μαούνης, Δήμου, Καραγιάννης, Σαμί, Βουρλούμης (35’ Μαργούτας), Αρχοντής, Πλιακοστάμος (85’ Λαβδάς).