ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΟ;

 

 

 

Σίριαλ έχει γίνει η υπόθεση με τον τόπο διεξαγωγής του FINAL-4 του κυπέλλου Πόλο Ανδρών, όπου θα λάβουν μέρος Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Εθνικός, Βουλιαγμένη, δηλαδή οι τέσσερις κορυφαίες ελληνικές ομάδες.
Αρχικά πριν από διόμισι μήνες είχε ανακοινωθεί ως τόπος διεξαγωγής το κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, αλλά τελικά η υπόθεση χάλασε. Λίγο αργότερα η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ) ανακοίνωσε την διεξαγωγή του FINAL-4 στην Χαλκίδα, αλλά ο Δήμος Χαλκίδας έκανε πίσω φοβούμενος επεισόδια. Αυτή η εξέλιξη κινητοποίησε και πάλι την ΚΟΕ, καθώς το FINAL-4 είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 27 και 28 Μαίου. Πριν λίγες μέρες διέρρευσε η επιλογή του κολυμβητηρίου Αλίμου, αλλά τελικά όπως έγινε γνωστό, η ΚΟΕ ήρθε σε επαφή με τον Δήμο Χαϊδαρίου και οι διεργασίες είναι σε προχωρημένο και επίσημο επίπεδο. Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Νίκος Καραγιάννης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΚΟΕ, ενώ υπήρξε και συνάντηση μεταξύ των στελεχών της Ομοσπονδίας και του Νίκου Καραγιάννη. Στο επίσημο αίτημα της ΚΟΕ που διαβιβάστηκε προς τον Δήμο Χαϊδαρίου, οι αρχές της πόλης μας σε πρώτη φάση απάντησαν θετικά, αλλά αυτό που απομένει είναι να δοθεί και το πράσινο φως από την Ελληνική Αστυνομία, η οποία πρέπει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των συναντήσεων, προϋπόθεση που έθεσε πρωτίστως ο Δήμος Χαϊδαρίου προς την ΚΟΕ. Οπότε και η ΚΟΕ και ο Δήμος Χαϊδαρίου περιμένουν την τελική απάντηση της ΕΛ.ΑΣ.
Υπενθυμίζεται ότι το φάιναλ φορ είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί το διήμερο 4-5 Μαρτίου στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο ο Δήμος, μολονότι είχε έρθει σε συμφωνία με την Ομοσπονδία, αρνήθηκε τελικά να παραχωρήσει το κολυμβητήριο, εξαιτίας του φόβου πρόκλησης επεισοδίων μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που κληρώθηκαν στον ημιτελικό. Ακολούθως ανακοινώθηκε η επιλογή της Χαλκίδας, που είχε την ίδια τύχη και πλέον η ΚΟΕ περιμένει να «κλειδώσει» η επιλογή του Χαϊδαρίου.
Εφόσον η ΕΛ.ΑΣ δώσει το οκ οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή 27 Μαΐου και ο τελικός την επομένη. Όλα τα παιχνίδια του φάιναλ φορ θα μεταδοθούν απευθείας από τη NOVASPORTS.
Το πρόγραμμα του φάιναλ φορ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/5
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
18:00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
20:00 Εθνικός – Βουλιαγμένη
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/5
18:00 ΤΕΛΙΚΟΣ