ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

 

ASTARXCA

 

 

 

Συνεχή και άκρως ενδιαφέροντα τα θεματικά συνέδρια που διοργανώνει ο οργανισμός της ποδοσφαιρικής Μπαρτσελόνα. Σε ένα από αυτά, την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της ισπανικής ομάδας «CAMP NOU», που αφορούσε την επικοινωνία μεταξύ προπονητών και ποδοσφαιριστών, έδωσε το παρών και η ομάδα του Αστέρα Χαϊδαρίου, την οποία εκπροσώπησαν η Πρόεδρος του συλλόγου, Πολ. Μηχανικός, κ. Νίκη Κυριαζοπούλου και ο Τεχνικός Διευθυντής του σωματείου, κ. Χρήστος Γιώτης.

Μία εκπληκτική ημερίδα, από την οποία και τα δύο μέλη της χαϊδαριώτικης αποστολής, αποκόμισαν γνώση και εμπειρία, από τους κορυφαίους του είδους.

Στην ημερίδα, πέρα από τις ομιλίες και παρουσιάσεις, βιωματικών επί το πλείστον γεγονότων, αναλύθηκε διεξοδικά το πώς οι προπονητές μπορούν να κάνουν τους ποδοσφαιριστές να προχωρήσουν μέσω της άμεσης επικοινωνίας, και τον τρόπο μεθοδολογίας για την επίτευξη αυτού του στόχου. Μάλιστα, οι ομιλητές απαντούσαν σε ερωτήσεις των συνέδρων (προπονητών ή, παραγόντων), λύνοντας απορίες και δίνοντας διεξόδους.

Στον ειδικό συνεδριακό χώρο, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Camp Nou, βρέθηκαν προπονητές και εκπρόσωποι ομάδων από όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ομιλητές σε αυτή την συνεδριακή ημερίδα, ήταν ο προπονητής της Οσασούνα, Γιακόμπα Αρρασάτε, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα, Λουίς Κορτές, ο πρώην προπονητής της Θέλτα, Χουάν Κάρλος Ουνθουέ, ο προπονητής της Ουέσκα, Μιγκέλ Σάντσες, ο Διευθυντής Μεθοδολογίας της Μπαρτσελόνα, Ισαάκ Γκερέρο, ο προπονητής του τμήματος U18 της Μπαρτσελόνα, Φρανσίσκο Ορτέγκα, και ο προπονητής της Κροατικής Δυναμό Ζάγκρεμπ, Νέναντ Μπιέλιτσα.

Στην κεντρική φώτο, η Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου, κ. Νίκη Κυριαζοπούλου και ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου, κ. Χρήστος Γιώτης, στο εμβληματικό στάδιο των Μπλαουγκράνα, το CAMP NOU, λίγο πριν την αναμέτρηση, Μπαρτσελόνα – Θέλτα.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την παρουσία του Αστέρα Χαϊδαρίου στην ημερίδα της Μπαρτσελόνα.

 

 

 

YESSNEW

 

 

 

AST1OK

 

 

AST6OK

 

 

ASTARXCAMD

 

 

ASTGIOTOK

 

 

ASTNIKTROK

 

 

ASTPROPOK

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Τεχνικός Διευθυντής του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Χρήστος Γιώτης, με δύο εκ των ομιλητών του συνεδρίου της Μπαρτσελόνα. Στην αριστερή φώτο, με τον προπονητή της Δυναμό Ζάγκρεμπ, Νέναντ Μπιέλιτσα και δεξιά με τον προπονητή του τμήματος U18 της Μπάρτσα, Φρανσίσκο Ορτέγκα.

 

 

YESSNEW