… ΦΑΝΑΤΙΚΑ PIZZA YESS 

 

 

 

 

 

ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

YESXAID

 

 

 

 

 

Και οι ακαδημίες του ΑΟ Χαϊδαρίου θα επιλέγουν πλέον φανατικά την καλύτερη πίτσα (και όχι μόνο) των Δυτικών Προαστίων, που εδρεύει στην πόλη μας, την φημισμένη και ποιοτική PIZZA YESS, η οποία είναι ο νέος χορηγός των τμημάτων υποδομής του ιστορικού σωματείου.

Στηρίζουν ενεργά την πόλη μας το Χαϊδάρι (και όχι μόνο), τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και την χαϊδαριώτικη νεολαία η πασίγνωστη και γευστικότατη τοπική επιχείρηση PIZZA YESS και ο ιδιοκτήτης της κ. Χαράλαμπος (Μπάμπης) Κούτρας.

Η επιτυχημένη και αναδυόμενη σε όλα τα δυτικά προάστια (εξυπηρετεί με διανομή – ντιλίβερι, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, φτάνοντας μέχρι τα όρια με Κορυδαλλό και Περιστέρι) PIZZA YESS, με την 15ετή εμπειρία της, δεν είναι απλά μόνο ένα κατάστημα που στοχεύει στο κέρδος.

Η σύγχρονη αντίληψη, που πιο καλοσχηματισμένα ονομάζεται εταιρική κοινωνική ευθύνη, δεν θέλει μόνο απρόσωπες επιχειρήσεις και καταστήματα, αλλά αντίθετα, θέλει την κοινωνία μας και ειδικά τον τοπικό ιστό να είναι αλληλέγγυος. Ειδικά οι επιχειρήσεις, οι επαγγελματίες, τα καταστήματα, καλό είναι να βοηθούν, να στηρίζουν, να συνδράμουν, δομές, συλλόγους, σωματεία, κτλ.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ανταπόδοσης με την τοπική κοινωνία των δυτικών προαστίων, η τοπική επιχείρηση PIZZA YESS, δηλώνει παρών και κάνει πράξη αυτή την φιλοσοφία.

Μετά λοιπόν, την ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, τον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας, τον Αστέρα Χαϊδαρίου, το τμήμα μπάσκετ του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, τους Λύκους Χαϊδαρίου, ο νεαρός επιχειρηματίας Μπάμπης Κούτρας και η επιχείρηση του PIZZA YESS, στηρίζουν έμπρακτα ένα ακόμη σωματείο της πόλης μας, και πιο ειδικά τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, για την σεζόν 2019-2020. Η PIZZA YESS θα είναι χορηγός στις ακαδημίες του ΑΟΧ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στηρίξει πρωτίστως την νεολαία και τα νεαρά – παιδιά, αθλητές, της πόλης μας.

Πριν από λίγες μέρες, συναντήθηκαν στο κατάστημα της PIZZA YESS (Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι) ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Μπάμπης Κούτρας (αριστερά στην κεντρική φώτο), με τον βετεράνο παίκτη του ΑΟ Χαϊδαρίου και Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών του ΑΟ Χαϊδαρίου κ. Δημήτρη Διαμάντη (δεξιά στην κεντρική φώτο), όπου οι δύο πλευρές επισημοποίησαν την συνεργασία τους για την σεζόν 2019-2020.

 

•             PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά στο Χαϊδάρι από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ, τηλ.: 210 5812624, FB: YessPizza

 

 

 

YESSNEW