«ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ (ΦΩΤΟ)!

 

 GKARX

 

 

Δυναμική επί καθημερινής βάσης η παρουσία του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Β΄ Αθήνας και εκ νέου υποψήφιου στον «νέο» Δυτικό Τομέα (Περιστέρι, Ίλιον, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό, Πετρούπολη), κ. Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που δήλωσε την πρόθεση του να πολιτευτεί στον τομέα των λαϊκών γειτονιών αυτής της περιφέρειας, στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.
Είναι οι γειτονιές που γεννήθηκε και μεγάλωσε, οι γειτονιές που τον στηρίζουν και τον στέλνουν στην Βουλή από το 1993, οπότε ο έμπειρος πολιτικός θεώρησε χρέος του να δώσει την μάχη στον Δυτικό Τομέα της πρώην πλέον Β΄ Αθήνας.
Ήδη εδώ και λίγα 24ωρα ξεκίνησε και η επίσημη λειτουργία του νέου του πολιτικού γραφείου στο Περιστέρι (Παναγή Τσαλδάρη 21, 2ος όροφος), που λειτουργεί σε καθημερινή βάση (10:00-14:00 και 17:00-20:00).
Με το Χαϊδάρι, τον συνδέουν πάρα πολλά, καθώς μετά τα πρώτα του μαθητικά βήματα στην γειτονική Αγία Βαρβάρα, πήγε σε σχολείο της πόλη μας, και ακόμη διατηρεί φιλίες από τα χρόνια της νιότης, φιλίες τις οποίες διατηρεί έως τώρα.
Το βράδυ της Πέμπτης 27 Σεπτεμβρίου 2018, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, βρέθηκε στον πολύ φιλόξενο χώρο του μουσικού μεζεδοπωλείου “ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ” στο Χαϊδάρι, κατάστημα εστίασης, το οποίο είναι ιδιοκτησίας του παιδικού του φίλου (είναι και οι δύο μεγαλωμένοι στην Αγία Βαρβάρα), κ. Τάκη Σπίνουλα, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο τελευταίος εκτός από την επιτυχημένη επιχειρηματική (“ΤΟ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ”, «LEMONAKI», ΟΠΑΠ ΣΠΙΝΟΥΛΑ, PLAY OPAP, κ.α.) και αθλητική δραστηριότητα (πρώην Πρόεδρος και νυν μέλος του ΑΟ Χαϊδαρίου), είναι εδώ και λίγους μήνες εκλεγμένος στο ΔΣ (Ταμίας) της Β5 ΝΟΔΕ.
Ο κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος είχε την ευκαιρία, εκτός της… γευστικής πλευράς, να τα πει σε χαλαρό κλίμα με φίλους, συμμαθητές, αγωνιστές της παράταξης, ανθρώπους του μόχθου και της καθημερινότητας, όπου όλοι μαζί διατράνωσαν την πίστη τους, ότι η επόμενη μέρα της χώρας με τη Νέα Δημοκρατία στην διακυβέρνηση, σίγουρα θα είναι καλύτερη.

 

 

KTAL

 «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» μουσικό μεζεδοπωλείο: Στρ. Καραϊσκάκη 26 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5901455

 

 

GK1

 

GK2

 

 

GK3

 

GK4

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Οι κ.κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, Τάκης Σπίνουλας

 

 

GK5

 

GK6

 

 

GK7

 

GK8

 

GK9

 

 

KTAL

 «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» μουσικό μεζεδοπωλείο: Στρ. Καραϊσκάκη 26 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5901455