Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ «ΑΕ ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ»

 

(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)!

 

LARX

 

 

Την πρώτη της επίσημη παρουσία στην πόλη μας το Χαϊδάρι κατέγραψε η νέα ποδοσφαιρική ομάδα «ΑΕ ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ», η οποία θα εμφανιστεί στα γήπεδα της Αθήνας λαμβάνοντας μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ για την περίοδο 2018-2019!
Την περασμένη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, ο συμπολίτης μας και δημιουργός του σωματείου, βετεράνος ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω και του Παναιγιάλειου, κ. Χρήστος Σημαντήρας, διοργάνωσε μια πρώτη παρουσίαση – ενημέρωση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας!
Ανάμεσα σε φίλους, μέλη της ομάδας, συμπολίτες μας, εκπρόσωπους των ΜΜΕ, πρώην μέλη του Κρόνου Αιγάλεω (από αυτήν την ιστορική ομάδα του Αιγάλεω, προήλθε η «ΑΕ ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ»), αλλά και αθλητές του νέου σωματείου, ο κ. Χρήστος Σημαντήρας έδωσε το πρώτο στίγμα για τον σύλλογο!
Μεταξύ των παρόντων, ήταν ο συμπολίτης μας ποδοσφαιριστής του Πανιώνιου και επιστήθιος φίλος του Χρήστου Σημαντήρα, Παναγιώτης Κόρμπος, η Ψυχολόγος και μέλος της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεοτόκη Τιτή Ντολαπτσή, ο Αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Παναγιώτης Μοσχονάς, η εκπρόσωπος της Β5 ΝΟΔΕ κ. Σοφία Ρόμπολα, επιχειρηματίες από το Αιγάλεω, το Χαϊδάρι, κηδεμόνες αθλητών κ.α.
Στην ομιλία – παρουσίαση και την εν γένει ενημέρωση για την «ΑΕ ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ», που αποτελεί την συνέχεια του Κρόνου Αιγάλεω, ο κ. Χρήστος Σημαντήρας, μίλησε για την δημιουργία, τα πλάνα, τις δομές, τους στόχους και την παρουσία του νέου συλλόγου.
Όραμα των Λύκων Χαϊδαρίου είναι η δημιουργία ενός σωματείου – πρότυπο, με σεβασμό σε αθλητές και γονείς, ενώ εξέφρασε προσωπικά την πλήρη εμπιστοσύνη του προς την δέσμευση της Δημοτικής Αρχής Χαϊδαρίου, για ύπαρξη εκσυγχρονισμένων αθλητικών εγκαταστάσεων τη νέα χρονιά, που θα στεγάσουν με άνεση όλα τα σωματεία της πόλης.
Στην συνέχεια, ο κ. Σημαντήρας αναφέρθηκε στην οργανοδομή, η οποία έχει δύο (2) πυλώνες, το ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα, που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Γ΄ ΕΠΣΑ και έχει στόχο την άνοδο, και τις ακαδημίες που θα λειτουργήσουν με υψηλά στάνταρ. Τα τμήματα υποδομής χωρίζονται στα εξής τμήματα: Κ18, Κ16, Κ14, Κ12, Κ10, Μπαμπίνι, ενώ Τεχνικός Διευθυντής θα είναι ο Χρήστος Σημαντήρας (κάτοχος πτυχίου UEFA B), συμπεριλαμβανομένου και του ανδρικού τμήματος.
Ο κ. Σημαντήρας, στο πλαίσιο της στελέχωσης, ανακοίνωσε και τις πρώτες συνεργασίες με προπονητές – συνεργάτες, ιατρικό επιτελείο (θα αναφερθούμε σε άλλο αναλυτικό άρθρο μας), ανέλυσε διεξοδικά την λειτουργία των υποδομών, έκανε γνωστό το μέλημα του συλλόγου για παρουσία τμημάτων των ακαδημιών σε καλοκαιρινό τουρνουά σε ευρωπαϊκή χώρα, ενώ στο τέλος με κάθε επισημότητα έγινε και η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της «ΑΕ ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ», με τα χρώματα της ομάδας να είναι τα μπορντό, πορτοκαλί και μαύρο (εταιρεία ένδυσης η ΝΙΚΕ).
(Στην κεντρική φώτο ο κ. Χρήστος Σημαντήρας με την κ. Θεοτόκη Τιτή Ντολαπτσή).

 

QA12

 AQUAHALL (κατάστημα ειδών κολύμβησης): Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 87-89, Χαϊδάρι, τηλ.: 211 4009054.

 

L1

 

L2

 

 

L3

 

L4

 

L5

 

LEMX

 LEMONAKI (Μουσικό μεζεδοπωλείο): Στρ. Καραϊσκάκη 35 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5322122

 

L6

 

L7

 

 

L8

 

L9

 

L10

 

papaOK1 sind

papaOK2

 

 

L11

 

L12

 

L13

 

L14

 

L15

 

BORDOX

 BORDO (Patisserie – Boulangerie – Café): Στρ. Καραϊσκάκη 63, 210 5324269 (ωράριο λειτουργίας καταστήματος 08.00 – 23.00, ωράριο ντιλίβερι 08.00 – 20.00).

 

L16

 

L17

 

 

L18

 

L19

 

L20

 

MAMOK

 

L21

 

L22

 

L23

 

L24

 

L25

 

MOUSKX

 

L26

 

L27

 

L28

 

L29

 

L30

 

YESSA

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ. ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ. FB: YessPizza & online παραγγελίες: www.yess-pizza.gr