Το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του 
Δήμου Χαϊδαρίου στο 
"Step to the Art-Cosmogym”

 

 

StepArx

 

 

 

Το κορυφαίο γκαλά γυμναστικής στην Ελλάδα, “Step to the Art-Cosmogym”,  σκορπίζει και φέτος τη λάμψη του και ετοιμάζεται να καθηλώσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τους φίλους του αθλητισμού.

Σε δύο μοναδικές παραστάσεις 4-5 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας “Γιώργος Στεφανόπουλος”, στο Περιστέρι, παιδιά και νεαροί αθλητές και αθλήτριες θα παρουσιάσουν ιδιαίτερες  χορογραφίες  με τους φωτισμούς, τα εφέ, τη μουσική και τη σκηνοθεσία να αποτελούν μέρος της επιβλητικής παράστασης.

Πρόκειται για εμπνευσμένα προγράμματα που περιλαμβάνουν στοιχεία ενόργανης, ρυθμικής, ακροβατικής, αεροβικής γυμναστικής και με προσθήκες χορού, τζαζ, φολκλόρ, street dance, hip-hop κ.α. απογειώνουν το θέαμα αγγίζοντας το απίστευτο! 620 αθλητές-τριες από 27 ομάδες  με σκηνικά, ιδιαίτερες ενδυμασίες και ευρήματα παρουσιάζουν χορογραφίες που... αφηγούνται  μια φανταστική ιστορία

Το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του Δήμου μας θα λάβει μέρος με 32 αθλήτριες και τίτλο προγράμματος:’’GHOSTBUSTERS-Ghosts At The Hotel California’’.

Μακριά από τις σκληρές απαιτήσεις του πρωταθλητισμού, παιδιά και νέοι θα δοκιμαστούν σε εκπληκτικές χορογραφίες με στόχο να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε δύο τρίωρες παραστάσεις που θα ξεσηκώσουν τους θεατές. 

Το επίπεδο των διαγωνιζόμενων ιδιαίτερα υψηλό, καθώς πρόκειται για τις ομάδες οι οποίες ξεχώρισαν στην καλοκαιρινή διοργάνωση “Cosmogym” καταλαμβάνοντας τις καλύτερες θέσεις.

Η ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Μορφούλα Ντώνα θα μετάσχει με τη δική της ομάδα, ενώ το “παρών” θα δώσουν και άλλα αστέρια της ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής. Παράλληλα, αθλητές των Special Olympics Hellas θα πλαισιώσουν τις χορογραφίες και θα παρουσιάσουν τις δικές τους ιδέες.

Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη φέτος στο Σύλλογο "Η καρδιά του παιδιού" (Πανελλήνιος σύλλογος προστασίας, ενημέρωσης και βοήθειας καρδιοπαθών παιδιών).

 

 

StepXaid02

 

StepXaid

 

StepPoster0