ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ (!)

 

ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

KOR1

 

 

Ήταν όλες τους Κυρίες! Για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Αστέρα Χαϊδαρίου ο λόγος, καθώς το νέο τμήμα της ομάδας της πόλης μας, το οποίο «χτίζεται» εδώ και 7 μήνες με την τεχνική καθοδήγηση της απαιτητικής προπονήτριας κ. Σμαράγδας Δεμπεγιώτου, τα πήγε περίφημα στο τουρνουά (πασχαλινό), που διοργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα (21 έως 23 Απριλίου) στις εγκαταστάσεις του ΡΕΝΤΗ ΑΡΕΝΑ, όπου οι μικρές σε ηλικία, επί το πλείστον, παίκτριες της ομάδας της πόλης μας, αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες του Πήγασου Αγίου Διονυσίου, των Νέων Δραπετσώνας, του Πήγασου Θριασίου, του Ακράτητου Άνω Λιοσίων και του Ζωγράφου, ομάδες οι οποίες έχουν μάλιστα και συμμετοχή σε εθνικά πρωταθλήματα.
Ο Αστέρας Χαϊδαρίου, που όπως αναφέραμε παραπάνω, είναι μία νέα ομάδα και λαμβάνει μόνο μέρος σε φιλικά παιχνίδια και τουρνουά, σε αυτό το κλειστό πρωτάθλημα, δεν κέρδισε μόνο τις εντυπώσεις, αλλά και την ουσία, δείχνοντας έμπρακτα ότι στις τάξεις του γυναικείου τμήματος γίνεται σπουδαία και μεθοδική δουλειά από την Σμαράγδα Δεμπεγιώτου και τις αθλήτριες της.
Η ομάδα της πόλης μας στο Πασχαλινό Τουρνουά κατέκτησε την τιμητική 2η θέση έχοντας τελικό απολογισμό 3 νικών, μίας (1) ισοπαλίας και μίας (1) ήττας. Βέβαια το κυριότερο είναι ότι τα κορίτσια του Αστέρα Χαϊδαρίου συνέλεξαν εμπειρίες και «ζύγισαν» δυνάμεις απέναντι σε αντίστοιχα τμήματα. Η Σμαράγδα Δεμπεγιώτου έβγαλε τα κατάλληλα συμπεράσματα από το αγωνιστικό πρόσωπο των αθλητριών της και όπως είπε η ίδια ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μπορέσει η ομάδα της να τεστάρει σε μία πρώτη φάση τις δυνατότητες της, καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιου είδους δοκιμασίες με στόχο οι παίκτριες της να βελτιωθούν περαιτέρω τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.
Στην αγωνιστική αποστολή του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ για τους αγώνες του ΡΕΝΤΗ ΑΡΕΝΑ, η Σμαράγδα Δεμπεγιώτου χρησιμοποίησε τις εξής αθλήτριες: Ιωάννα Φουντουλάκη, Φαίη Δουμάνη, Αθανασία Γεωργίου, Ραφαέλα Μακρή, Εμμανουέλα Σκάγκου, Σοφιλιάννα Λαδά, Κατερίνα Ιωάννου, Ευτυχία Παπουτσά, Μαρία Κολέζα, Ιωάννα Βατίστα, Χριστίνα Καϊάφα, Χριστίνα Σγουράκη, Εριφύλη Κοσμίδη, Άννα Μανιώρου, Έλλη Μάντζιου, Χριστιάννα Κατσιμίχα. Γενικός Αρχηγός του τμήματος στο τουρνουά ήταν ο κ. Γιάννης Κυπρίου.
Μάλιστα στο μήνυμα της ο κ. Δεμπεγιώτου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πριν 7 μήνες ξεκίνησε να παίρνει σάρκα και οστά η ιδέα για την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα στον Αστέρα Χαϊδαρίου… Σήμερα η ομάδα έχει 16 παίκτριες κι άλλες 4 πολύ μικρές που προπονούνται στο τμήμα προτζούνιορ… είμαι πολύ ευχαριστημένη, γιατί δουλεύουν πολύ στις προπονήσεις, είναι δεμένες, είναι ομάδα και μαθαίνουν πολύ γρήγορα... Είναι, όμως, πολύ προσγειωμένες και πειθαρχημένες κι αυτό θα τις βοηθήσει να προοδεύσουν στο μέλλον που τους ανήκει… Στη δουλειά μου, όμως, έμαθα ότι η ΕΠΑΡΣΗ και η ΒΙΑΣΥΝΗ για να ανέβεις γρήγορα με όποιο κόστος και τίμημα είναι κακοί συμβουλάτορες... Πορεύομαι λοιπόν με αυτές, ναι με τις πιτσιρίκες, που δεν τις ξέρει κανείς, με αργά και σταθερά βήματα, για να βελτιώνονται και να κατοχυρώνουν μέρα με τη μέρα ότι έχουν μάθει, ότι έχουν κατακτήσει, με πολύ δουλειά και κόπο... Δεν υπάρχει ούτε άστρο, ούτε τύχη, μόνο σκληρή δουλειά στο ποδόσφαιρο και μόνο αυτοί που προσπαθούν ακατάπαυστα πετυχαίνουν την ανοδική και σταθερή πορεία. ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΦΤΕΙΣ στο χώρο μας... ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ....».

 

KOR13

 

KOR12

 

KOR14

 

KOR2

 

KOR3

 

KOR5

 

KOR6

 

KOR7

 

KOR8

 

KOR9

 

KOR10

 

KOR11

 

KOR14