…ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΜΑΝΩΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Εντυπωσιακά ξεκινάει το 2017 η ομάδα του Αστέρα Χαϊδαρίου, καθώς ήδη έχει επέλθει συμφωνία και αύριο το απόγευμα Δευτέρας 2 Ιανουαρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά μία σπουδαία μεταγραφή, αυτή του Αντώνη Μανώλικα (φώτο), μεταγραφή η οποία σίγουρα προκαλεί αίσθηση για τα δεδομένα της κατηγορίας και όχι μόνο!
Ο Αιγαλιώτης πολύπειρος πορτιέρο, έλυσε πριν λίγα 24ωρα την συνεργασία του με την ΑΕ Αιγάλεω, έπειτα από 16 ½ μήνες, όπου ήταν από τις βασικές μονάδες στην σπουδαία πορεία που έκανε το γειτονικό σωματείο όλο αυτό το διάστημα. Ο 27χρονος τερματοφύλακας ήταν η πρώτη επιλογή του προπονητή του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Βασίλη Τσιάκαλου και με άμεσες ενέργειες η διοίκηση του χαϊδαριώτικου σωματείου συμφώνησε σε όλα με τον Μανώλικα, προσθέτοντας έναν παίκτη – ηγέτη στο ρόστερ του, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ΄ ΕΠΣΑ. Όπως αναφέραμε, οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για τα ουσιαστικά και αύριο Δευτέρα αναμένεται και το τυπικό της υπόθεσης.
Ο Αιγαλιώτης τερματοφύλακας Αντώνης Μανώλικας γεννήθηκε το 1989 και ξεκίνησε να παίζει στον Διαγόρα Αιγάλεω. Συνέχισε στον Ζέφυρο Αιγάλεω και μεταπήδησε στην ΑΕ Περάματος και το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Στην Δ΄ Εθνική αγωνίστηκε και με τα χρώματα της Κηφισιάς, ενώ ακολούθως και για τρία (3) χρόνια έπαιξε στην Ένωση Βοτανικού και στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας. Στην Α΄ Αθήνας αγωνίστηκε με τον Ήφαιστο Περιστερίου την σεζόν 2013-2014 και με τον Κολωνό την περίοδο 2014-2015. Από το καλοκαίρι του 2015 υπερασπίστηκε την εστία της ΑΕ Αιγάλεω, όπου ήταν και αρχηγός της ομάδας.
Με τα χρώματα της ΑΕ Αιγάλεω την σεζόν 2015-2016 στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ ο Αντώνης Μανώλικας είχε 2 συμμετοχές στο κύπελλο ΕΠΣΑ, 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ένα (1) γκολ, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι έφτασε και στα μπαράζ ανόδου από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ.
Την τελευταία σεζόν 2016-2017, ο Μανώλικας από τον περασμένο Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 2016 είχε 2 συμμετοχές στο κύπελλο, 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ και ένα (1) γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ!
Ο Μανώλικας έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕ Αιγάλεω στον νικηφόρο εκτός έδρας αγώνα του κυπέλλου ΕΠΣΑ με τον Παπάγο (1-2) στις 13-9-2015 και φόρεσε για τελευταία φορά τα χρώματα της πρώην, πλέον, ομάδας του στον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Νέα Σμύρνη (1-1) στις 10 Δεκεμβρίου.