ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ…

 

 

 

Σε διακοπές από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου του Αστέρα Χαϊδαρίου, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο που διεξάγεται η 11η αγωνιστική, η ομάδα της πόλης μας έχει ρεπό.
Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους παράγοντες της ομάδας και την τεχνική ηγεσία να έχουν ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα σειρά επαφών και συσκέψεων σχετικά με αλλαγές, αποχωρήσεις, προσθήκες και ότι άλλο χρειάζεται το ρόστερ της ομάδας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος τη νέα χρονιά, όπου συγκαταλέγεται και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.
Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Αρβανίτης (φώτο αριστερά) και ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Περιβολαράκης (δεξιά φώτο) είχαν συζητήσεις τόσο με τον προπονητή κ. Βασίλη Τσιάκαλο και τον Γενικό Αρχηγό κ. Γιάννη Σκόνδρα, όσο και με τον Τεχνικό Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Μάξιμο Κατικαρίδη, ο οποίος λόγω της τεράστιας εμπειρίας του (βετεράνος άσος του Ηρακλή, του Πιερικού, του Παναιγιάλειου, κτλ.) εκτός από τις ακαδημίες όπου προίσταται, έχει συμβουλευτική αρωγή για το ανδρικό τμήμα.
Οι Αρβανίτης και Περιβολαράκης πήραν την έκθεση που τους παρέδωσε ο Τσιάκαλος σχετικά με την εικόνα της ομάδας και την ατομική πορεία κάθε παίκτη, όπου παράλληλα ο εν λόγω τεχνικός κατέθεσε και τις εισηγήσεις του σχετικά με τις όποιες αλλαγές προτείνει για το ρόστερ. Οι παράγοντες της ομάδας την επόμενη εβδομάδα θα ασχοληθούν περαιτέρω με τα μεταγραφικά, ή τις όποιες επαφές με παίκτες από το υπάρχον δυναμικό και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν και θα ανακοινωθούν στις αρχές της νέας χρονιάς.
«Δεν βιαζόμαστε. Ασχολούμαστε επισταμένα και με το ανδρικό τμήμα της ομάδας μας, αλλά όπως έχω επισημάνει, το τεράστιο βάρος το ρίχνουμε στις ακαδημίες μας», τόνισε ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Αρβανίτης και συμπλήρωσε: «Σε αυτή την πρώτη μας παρουσία στο επίσημο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ έχουμε κάνει μία αξιοπρεπή πορεία ως τώρα και νομίζω ότι στο ίδιο μήκος θα κυμανθούμε, όπως ήταν βέβαια και ο αρχικός στόχος μας. Εγώ και οι συνεργάτες μου από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να διατηρήσουμε αυτό το καλό επίπεδο στο ρόστερ και η ομάδα να παλεύει όλα τα παιχνίδια».
Να αναφέρουμε ότι στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, έπειτα από 10 αγωνιστικές ο Αστέρας Χαϊδαρίου είναι στην 5η θέση με 14 βαθμούς (έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με –2) έχοντας 5 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 4 ήττες και τέρματα 24-15.