ΛΑΜΠΕΡΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

ASTKAPSIS

 

 

Με λάμψη πρωταθλήματος Ευρώπης τελέστηκε η χθεσινή (Σάββατο 11 Ιουνίου) καλοκαιρινή γιορτή του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ στο ανοιχτό γήπεδο δίπλα από τον νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ»! Παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών μας, σε μία φαντασμαγορική βραδιά, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ απέδειξε ότι ανατέλλει όλο και πιο δυναμικά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης μας, αλλά και της ποδοσφαιρικής Αθήνας.
Τιμώμενο πρόσωπο και μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης με το εθνόσημο στο στήθος το καλοκαίρι του 2004, ο Μιχάλης Καψής, ο οποίος έδωσε το παρόν, συνοδευόμενος από την οικογένεια του. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ βράβευσε (ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών κ. Μάξιμος Κατικαρίδης απένειμε την τιμητική πλακέτα εκ μέρους του συλλόγου) τον μεγάλο Έλληνα διεθνή άσο, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε, ενώ μίλησε εμφανέστατα κατασυγκινημένος αμέσως μετά το ειδικό βίντεο (φοβερή παραγωγή του συλλόγου), που προβλήθηκε και είχε όλη την ποδοσφαιρική πορεία της καριέρας του, από την αρχή στον Άρη Νικαίας έως το αντίο του με τον Λεβαδειακό (έχει αγωνιστεί ακόμη σε Εθνικό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Μπορντό, ενώ με την Εθνική Ελλάδας αγωνίστηκε 36 φορές).
Ήταν μία βραδιά υψηλού αισθητικού επιπέδου, η οποία οργανώθηκε από όλο το ΔΣ και τους γονείς αθλητών της ομάδας, ενώ τις εντυπώσεις «έκλεψαν» τα ειδικά ηλεκτρονικά εφέ, που σίγουρα θα… ζήλευαν και επαγγελματίες διοργανωτές αναλόγων περιστάσεων!
Η βραδιά ξεκίνησε με τις ομιλίες του Αντιπροέδρου της ομάδας κ. Δημήτρη Περιβολαράκη και της Διατροφολόγου - Διαιτολόγου κ. Μαρίας – Μυρτώ Μυλωνά, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Σελέκος, καθώς και ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Άγγελος Νικόπουλος, όπου ο τελευταίος καλωσόρισε τον σύλλογο στην μεγάλη οικογένεια της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας.
Η γιορτή του Αστέρα, όμως, δεν είχε μόνο αυτά, καθώς οι εκατοντάδες παρευρισκόμενοι συμπολίτες μας, απόλαυσαν εκλεκτά εδέσματα (είχαν φροντίσει οι μαμάδες των αθλητών των ακαδημιών), κρεατικά της ώρας (υπήρχαν υπαίθριες ψησταριές), μπύρες, αναψυκτικά, συνοδεία εξαιρετικού μουσικού προγράμματος, που ανέβασε το κέφι στα ύψη.
Η παρουσία του κόσμου, ο ενθουσιασμός από την λαμπερή διοργάνωση, «γέμισαν» με χαμόγελο και ικανοποίηση τους διοικούντες και τους φίλους του σωματείου, οι οποίοι είδαν μέσα σε ένα χρόνο η αθλητική οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ να γιγαντώνεται και ο νέος αυτός σύλλογος να αποκτά ρίζες και ανταπόκριση μέσα στον κοινωνικό ιστό της πόλης. Χαρακτηριστικά, που τους «οπλίζουν» με δύναμη, αλλά και με το συναίσθημα της ευθύνης απέναντι στους μικρούς αθλητές της ομάδας, τις οικογένειες τους και τους συμπολίτες μας, προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα το μεγάλο έργο που κάνουν και στηρίζεται στα αγνά αθλητικά ιδεώδη!
 Στην κεντρική φώτο διακρίνονται από αριστερά, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο Μιχάλης Καψής, ο Αντιπρόεδρος του Αστέρα Δημήτρης Περιβολαράκης και ο Αντιδήμαρχος και παλαίμαχος διαιτητής εθνικών κατηγοριών κ. Μόσχος Χουδελούδης.
 Θα ακολουθήσουν έξτρα φωτογραφικά και δημοσιογραφικά αφιερώματα για την μεγάλη γιορτή του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!