Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Ολοκληρώνεται σιγά, σιγά η ποδοσφαιρική χρονιά και ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, η ανερχόμενη ομάδα της πόλης μας, διοργανώνει μία μεγάλη γιορτή – πάρτι για μικρούς και μεγάλους.
Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 11 Ιουνίου και καλεσμένη είναι όλη η πόλη μας! Τόπος διεξαγωγής αυτής της ανοιχτής διοργάνωσης θα είναι το γήπεδο ποδοσφαίρου πλησίον του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟ» και η ώρα έναρξης είναι καθορισμένη για τις 9 το βράδυ!
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Αντιπρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ κ. Δημήτρης Περιβολαράκης με θέμα: «Ανασκόπηση χρονιάς και προγραμματισμός 2016-2017» και η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος κ. Μαρία – Μυρτώ Μυλωνά με θέμα: «Διατροφή!… Πάσα για γκολ».
Η έκπληξη της βραδιάς, θα είναι η παρουσία γνωστού μεγάλου Έλληνα Διεθνή Ποδοσφαιριστή και Πρωταθλητή Ευρώπης από την γενιά του τιμημένου 2004, ο οποίος θα απονείμει τιμητικά δώρα στα παιδιά των ακαδημιών του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. Επίσης οι παράγοντες της ομάδας, που προετοιμάζουν εδώ και αρκετές μέρες αυτή την σπουδαία γιορτή, είναι σίγουρο ότι έχουν να παρουσιάσουν και άλλες εκπλήξεις!
Τέλος, εννοείται ότι η γιορτή θα έχει πλούσιο μπουφέ, αναψυκτικά κτλ., μουσική, πολύ χορό, κέφι, που θα έχει την σφραγίδα της μεγάλης οικογένειας του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.
Να είστε όλοι εκεί!