ΣΤΗΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ


 

Ο Αστέρας Χαϊδαρίου, από τον Μάϊο του 2020, σε μία κίνηση όχι μόνο υψηλού συμβολισμού, αλλά με το βλέμμα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, μετέχει στο δίκτυο συνεργαζόμενων ακαδημιών ποδοσφαίρου του μεγάλου ισπανικού συλλόγου, ΒΑΛΕΝΘΙΑ (VALENCIA FC), μια συνεργασία, που οι ιθύνοντες της ομάδας με Επικεφαλής την Πρόεδρο, κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, μεταφέρουν αυτή την κορυφαία αθλητική τεχνογνωσία στα τερέν του ΔΑΚ Χαϊδαρίου, προς όφελος των μικρών ποδοσφαιριστών των τμημάτων υποδομής του Αστέρα Χαϊδαρίου.

Ενδιάμεσοι, «κρίκοι», αυτής της μεταφοράς γνώσης και πρωτίστως ποδοσφαιρικής τεχνογνωσίας, οι προπονητές ακαδημιών του Αστέρα Χαϊδαρίου, οι οποίοι, βάσει του μνημονίου συνεργασίας με τον Ισπανικό Σύλλογο, εκτός της απαραίτητης πιστοποίησης, παρακολουθούν και ενημερώνονται συνεχώς από τα αρμόδια προπονητικά κλιμάκια της VALENCIA FC.

Τόσο, η Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Νίκη Κυριαζοπούλου (από τις πρώτες γυναίκες στην Ελλάδα, που διαθέτει την αντίστοιχη, σχετική, διοικητική, πιστοποίηση των UEFA / ΕΠΟ), όσο και οι προπονητές του συλλόγου με Επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Χρήστο Γιώτη, έχουν συμμετάσχει σε όλα τα διαδικτυακά σεμινάρια, που πραγματοποιούνται, από την βάση της Βαλένθια στην Ισπανία, είτε στα δια ζώσης, εντός Ελλάδας, από το δίκτυο Σχολών VALENCIA FC Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου ανά τακτά χρονικά διαστήματα έρχονται στην χώρα μας οι Ισπανοί προπονητές, προκειμένου να διευρύνουν αυτό το πεδίο ποδοσφαιρικής επιμόρφωσης.

Μετά την μακρά περίοδο της πανδημίας, όπου το διαδίκτυο είχε τον πρώτο λόγο, σιγά – σιγά ήρθε η επιστροφή στην κανονικότητα, και έτσι τον Φεβρουάριο του 2022, για πρώτη φορά, Αντιπροσωπεία του Αστέρα Χαϊδαρίου με Επικεφαλής την Πρόεδρο κ. Κυριαζοπούλου και μέλη, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Χρήστο Γιώτη και τον προπονητή κ. Παναγιώτη Γκίλα, είχε την χαρά, την τιμή, να συμμετάσχει στο επίσημο διεθνές τεχνικό – προπονητικό σεμινάριο, που διοργάνωσε η VALENCIA FC στις εγκαταστάσεις της, στην Ισπανική Πόλη, όπου έλαβαν μέρος 15 προπονητές και Ανώτατα Διοικητικά στελέχη του δικτύου σχολών από την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

 

 

 

ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Από αύριο Τρίτη 5 Μαρτίου 2024, για δεύτερη φορά στην ιστορία του, Αντιπροσωπεία του Αστέρα Χαϊδαρίου με επικεφαλής την Πρόεδρο κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, θα βρεθεί στο Valencia CF Sports City στην Ισπανία, για να παρακολουθήσει το Διεθνές Τεχνικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο του φημισμένου Ισπανικού Συλλόγου.

Σε αυτό το σεμινάριο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει, παρακολούθηση προπονήσεων τμημάτων ακαδημιών σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, Θεωρητικά - πρακτικά σεμινάρια στην προπονητική μεθοδολογία της Βαλένθια, ανταλλαγή απόψεων με την προπονητική ομάδα της U19, παρακολούθηση αγώνα της VALENCIA, ξενάγηση σε όλο το σύγχρονο προπονητικό αθλητικό κέντρου του ισπανικού συλλόγου, αλλά και επίσκεψη στο θρυλικό στάδιο Mestalla.

* Στην αρχική φώτο, από την συμμετοχή του Αστέρα Χαϊδαρίου το 2022 στο τεχνικό σεμινάριο της Βαλένθια στην Ισπανική πόλη. Στο αριστερό κάδρο, η Πρόεδρος του Αστέρα με το τότε στέλεχος των ακαδημιών της VALENCIA CF, βετεράνο παίκτη του Ολυμπιακού, Δαυϊδ Φουστέρ, ενώ στο δεξί κάδρο, μαζί του, εικονίζονται ο Τεχνικός Διευθυντής του Αστέρα, κ. Χρήστος Γιώτης και ο Αρχιπροπονητής κ. Παναγιώτης Γκίλας

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Το 2022 στο στάδιο Μεστάγια

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Το αθλητικό κέντρο - Στρατηγείο της Βαλένθια