ΔΙΠΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

Λίγο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, όπου ο Αστέρας Χαϊδαρίου θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, ολοκλήρωσε δύο (2) ακόμη, σημαντικές, μεταγραφικές προσθήκες.

Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος της πόλης μας, ανακοίνωσε την απόκτηση των, Σταύρου Σωτηριάδη και Κώστα Νίνη, φτάνοντας έτσι, έως τώρα, τις τρεις (3) μεταγραφές, καθώς έχει προηγηθεί αυτή του Γιώργου Τριανταφυλλίδη από τον Ορφέα Αιγάλεω.

Ο Σταύρος Σωτηριάδης (δεξιά στην κεντρική φώτο), είναι 20 ετών και είναι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας. Παίζει στην μεσαία γραμμή. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ελλάς Ποντίων, συνέχισε σε αυτές του Αιγάλεω, ενώ με την Ιεράπολη στην Β΄ ΕΠΣΑ την περίοδο 2021-2022 κατέγραψε 13 συμμετοχές.

Ο έμπειρος Κώστας Νίνης (αριστερά στην κεντρική φώτο), που γεννήθηκε το 1988, παίζει στην μεσαία γραμμή. Ο 35χρονος παίκτης, που ήρθε να προσδώσει ποιότητα και μαχητικότητα στο νευραλγικό χώρο του κέντρου, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΑΟ Γαλατσίου, συνέχισε στον ΠΑΣ Γαλάτσι, ακολούθησε η παρουσία του στον Απόλλων Άνω Λιοσίων, ενώ τελευταίος ποδοσφαιρικός σταθμός του, ήταν τα Πατήσια.

Να σημειώσουμε, ότι σε σχέση με την περασμένη σεζόν, 2022-2023, ο Αστέρας Χαϊδαρίου ανανέωσε την συνεργασία του με τους εξής 17 παίκτες: Τσιρίγκα, Νικολαϊδη, Παπαχαρίση, Μπεξή, Παπαγεωργίου, Ρίγκερ, Κουλιανού, Λαδά, Αναστασάτου, Γαλάνη, Γκίλα, Κωστάκου, Λέλη, Χάρμπα, Τζιμούλη, Καραγιαννίδη και Τσουμελέα. Επίσης, από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου, έλαβαν μέρος στην προετοιμασία του ανδρικού τμήματος, καθ’ υπόδειξη του προπονητή Χρήστου Γιώτη, και θα ενισχύσουν την ομάδα τη νέα σεζόν οι, Βασίλης Γιαννούτσος, Θωμάς Γιώργης, Βασίλης Γκρίτζιος, Μπάμπης Δουδωνής, Πέτρος Ζωγόπουλος, Χάρης Μπιρμπίλης και Ιάσονας Χιωτάκης.

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Ο Αστέρας Χαϊδαρίου ξεκινάει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του την προσεχή Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, όπου για την 1η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ ΕΠΣΑ, παίζει εκτός έδρας, στον Υμηττό, στις 11 το πρωί, με τον γηπεδούχο Αρίωνα.