EIXE “ΤΡΙΑΙΝΑ” ΚΑΙ ΧΑΛΙΛΑΪ

ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

posast

 

 

Σημαντική εκτός έδρας νίκη το απόγευμα του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου 2022 για τον Αστέρα Χαϊδαρίου, ο οποίος στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, νίκησε στην Γλυφάδα τον ιστορικό Ποσειδώνα με 1-2.

Ήταν η 5η νίκη του Αστέρα σε 6 αγωνιστικές, αποτέλεσμα που κράτησε ψηλά στην βαθμολογία την ομάδα της πόλης μας, ενώ μάλιστα, ήταν η 3η σερί εκτός έδρας νίκη για τους Χαϊδαριώτες σε ισάριθμα ματς μακριά από την έδρα τους.

Πρωταγωνιστής αυτής της συνάντησης και σκόρερ των δύο (2) γκολ του Αστέρα Χαϊδαρίου, ο ιδιαίτερα παραγωγικός φέτος, Έλτριοτ Χαλιλάϊ, ο οποίος ως, άλλος… Ποσειδώνας, έβγαλε την τρίαινα του και έδωσε τη νίκη στον Αστέρα Χαϊδαρίου.

Ο 29χρονος επιθετικός, συνολικά σε αυτές τις έξι (6) αγωνιστικές, έφτασε τα έξι (6) γκολ, και είναι ο πρώτος σκόρερ του σωματείου. Ήδη σε επίπεδο παραγωγικότητας, πέρασε την περσινή «συγκομιδή» του με την ομάδα, όπου είχε πετύχει πέντε (5) γκολ, ενώ, μάλλον… «κυνηγάει» το ρεκόρ του, που είναι τα 12 γκολ, επίτευγμα που είχε καταγράψει την σεζόν 2015-2016 με την φανέλα του Δάσους Χαϊδαρίου στην Γ΄ Αθήνας.

Οι παίκτες του Χρήστου Γιώτη, έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε αυτό το ιδιαίτερο ματς και πήραν αυτούς τους τρεις σημαντικούς βαθμούς της νίκης.

Στο 12΄ ο Χαλιλάϊ πέτυχε το 0-1, ενώ οι γηπεδούχοι, που είχαν δύο (2) δοκάρια, ισοφάρισαν (1-1) με πέναλτι του Καλαντζή στο 78΄. Ο Χαλιλάϊ, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, και στο 85΄ διαμόρφωσε το 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ. Στο 94΄ ο Ποσειδώνας έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής, του Καλαντζή με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Διαιτητής ο Μαμουνής (Σαξώνης – Παπαγεωργίου).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Καραγιάννης, Γκρίτζαλης, Καλαντζής, Νικολαϊδης (58΄ Σουλιμιώτης), Σουβατζής, Αγγελίδης (78΄ Πάσσαρης), Χατζησωτηρίου (78΄ Χατζής), Συροθανάσης, Καλογερόπουλος (58΄ Πατσιαλής), Βογιατζίδης (84΄ Αγγελόπουλος), Ξάνθης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Κόρκος, Κιουρκτσής, Ντερβίσι (56΄ Καραγιαννίδης), Γκίλας, Ελαιοτριβάρης, Μακρής, Τσιρίγκας (56΄ Τσουμελέας), Χάρμπας (61΄ Ρέρρας), Χαλιλάϊ, Καραγιάννης (89΄ Λέλης), Καραγεώργος (89΄ Πλέσσας)

 

* Την επόμενη αγωνιστική (7η) ο Αστέρας Χαϊδαρίου έχει ρεπό και η ομάδα της πόλης μας, εν μέσω ξεκούρασης, αλλά και ανεβασμένου ηθικού… αναμένεται να περάσει καλά στην χοροεσπερίδα, που διοργανώνει το βράδυ της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2022.

 

 

MAKETJCB

 

 

 

prosklmess

 

 

 

MESSXALIL

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο σκόρερ του Αστέρα Χαϊδαρίου Έλτριοτ Χαλιλάϊ

 

 

 

 

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

MESSVATHAS

 

 

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

MESSVATHHHAS

 

 

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

MESSPROAS

 

 

 

prosklmess

 

 

 

MAKETJCB