Νέα Πρόεδρος η Μερόπη Κατσάνου

Πρόεδρος Δ.Σ. Κορυδαλλού η Μ. Κατσάνου

 9 ανεξάρτητοι Δ.Σ.

 

 

ds proedros

 

Σε κλίμα συναίνεσης και με ευρεία αποδοχή το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού εξέλεξε χθες, Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, στην πρώτη του συνεδρίαση το νέο Προεδρείο του σώματος και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη η Μερόπη Κατσάνου, μετά από κοινή πρόταση των παρατάξεων «Ένα Βήμα μπροστά» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νίκο Χουρσαλά και «Δήμος για όλους» με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Δημόπουλο. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Σπύρος Αγιώτατος από την παράταξη «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» και γραμματέας ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δήμος για όλους» Στέφανος Βαγενάς.

Μετά την εκλογή της νέας Προέδρου, κατέθεσαν την ανεξαρτητοποίηση τους από την παράταξη «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μελάς, Μιχάλης Λώνας, Ελευθερία Κωτσίδου, Ιωάννα Καλομπράτσου, Παναγιώτης Μακρυγιάνης, Ηλίας Κοσμίδης, Θεόδωρος Μερεντίτης, Γιώργος Γκόγκος και Μαρία Γιαννακάκη.

Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ορίστηκε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Δημόπουλος. Τακτικά μέλη εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Σπύρος Κασιδιάρης, Μιχάλης Τζιρίτας (Σύμπραξη Δημοτικών Παρατάξεων), Ιωάννα Καλομπράτσου (Ανεξάρτητοι), Ελένη Γαλανοπούλου (Πολίτες για τον Κορυδαλλό), Νίκος Καλιακάτσος (Λαϊκή Συσπείρωση), Λάζαρος Αλεξανδρίδης (Μαζί για τον Κορυδαλλό). Αναπληρωματικά μέλη: Φίλιππος Θεοφιλίδης, Νίκος Ζήσης (Σύμπραξη Δημοτικών Παρατάξεων), Γιώργο Γκόγκος (Ανεξάρτητοι), Δημήτρης Χριστοφορίδης (Πολίτες για τον Κορυδαλλό), Παύλος Σιόντορος και Τάσος Ζερβός (Λαϊκή Συσπείρωση), Καλλιόπη Μαυροειδάκου, Σοφία Σιδηροπούλου (Μαζί για τον Κορυδαλλό).

Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ορίστηκε ο Αντιδήμαρχος Κυριάκος Τζέρπος. Τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι: Απόστολος Αρώνης, Γιάννης Διάκος (Σύμπραξη Δημοτικών Παρατάξεων), Μαρία Γιαννακάκη (Ανεξάρτητοι), Μαρία Καλαμάρη (Πολίτες για τον Κορυδαλλό), Ανδρέας Αναστασόπουλος (Λαϊκή Συσπείρωση), Σοφία Σιδηροπούλου (Μαζί για τον Κορυδαλλό). Αναπληρωματικά: Δημήτρης Παπαδογεωργής, Γιάννης Πάχος (Σύμπραξη Δημοτικών Παρατάξεων), Γιάννης Μελάς (Ανεξάρτητοι), Ελευθερία Ξένου- Βράκα (Πολίτες για τον Κορυδαλλό), Ελευθερία Παπουτσιδάκη, Αναστάσιος Ζερβός (Λαϊκή Συσπείρωση), Καλλιόπη Μαυροειδάκου, Λάζαρος Αλεξανδρίδης (Μαζί για τον Κορυδαλλό).

Σε κάθε επιτροπή θα συμμετάσχουν και δύο Αντιδήμαρχοι, που θα οριστούν από τον Δήμαρχο.

δελτίο τύπου δήμου Κορυδαλλού