ΑΡΩΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΟΧΑΛΑΣ

ARXSAMNIK

 

Μπορεί να μην είναι κάτοικος Αιγάλεω – διαμένει σε γειτονικό προάστιο - αλλά ο κ. Νίκος Γιοχάλας είναι γνωστός στην πόλη μας από το πέρασμα του ως Πρόεδρος της ΑΕ Ζέφυρος Αιγάλεω πριν δύο (2) χρόνια, ενώ ορισμένοι συμπολίτες μας τον γνωρίζουν και από την ενεργή ποδοσφαιρική διαδρομή του (βετεράνος πλέον) κατά το παρελθόν, όταν είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του Ιωνικού Νίκαιας.

Εδώ και αρκετά χρόνια ο κ. Νίκος Γιοχάλας, δραστηριοποιείται με επιτυχία επαγγελματικά στον χώρο των τροφίμων, καθώς είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας «Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ» (εμπορία και διανομή οπωρολαχανικών και φρούτων), που εδρεύει σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Ρέντη, ενώ διαθέτει και μεγάλο ιδιόκτητο «στόλο» μεγάλων οχημάτων για την διανομή στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Νίκος Γιοχάλας, διατηρεί στενή σχέση φιλίας πάρα πολλών ετών με τον Υπεύθυνο Αθλητισμού της πόλης μας και Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιάννη Σάμιο, ο οποίος παράλληλα είναι και μέλος του ΔΣ του ΣΥΒΕΠΑΠ (Βετεράνοι Αιγάλεω).

Με βάση αυτή την προσωπική σχέση και έπειτα από ευγενή προτροπή του κ. Γιάννη Σάμιου, ο κ. Νίκος Γιοχάλας, εδώ και αρκετά έτη, αλλά ιδιαίτερα τα δύο τελευταία χρόνια, δηλώνει παρών και εκδηλώνει την ενεργή προσφορά του προς την κοινωνία του Αιγάλεω.

Είναι χορηγός του ΣΥΒΕΠΑΠ Αιγάλεω, προσφέρει συνεχώς τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας, ενισχύει δομές και δράσεις, και παράλληλα κάθε Παρασκευή παρέχει τρόφιμα μέσω της εταιρείας του για τις ανάγκες αρκετών οικογενειών παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Αιγάλεω, που σε αυτές τις δύσκολες εποχές έχουν πραγματική ανάγκη.

Ο κ. Νίκος Γιοχάλας και η εταιρεία του «Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ» στηρίζουν με κάθε τρόπο την κοινωνία του Αιγάλεω, δείχνοντας ότι οι επιχειρήσεις, είτε σε δύσκολους, είτε ακόμη και σε καλούς… καιρούς, πρέπει να στηρίζουν τις τοπικές κοινωνίες. Μπορεί να μην λύνονται όλα τα ακανθώδη προβλήματα των εποχών μας, αλλά τουλάχιστον επιδεικνύεται η στοιχειώδης αλληλεγγύη και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Και ο Νίκος Γιοχάλας, έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στα προάστια μας, δεν ξεχνάει από πού ξεκίνησε, τις αρχές που πήρε από την οικογένεια του, αυτά που είδε στο διάβα της διαδρομής του, με αναλλοίωτα πάντα, το ειλικρινές ενδιαφέρον και την συμπαράσταση του προς τον συνάνθρωπο.

 

 

NIKOLAKIS3

 

 

MAKMEG