…ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΡΙΖΟΜΥΛΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ORIZFOS

 

 

Δεν είναι μοντάζ… η αρχική μας εικόνα (ως προς την φωτεινότητα), είναι η κανονική φωτογραφική αποτύπωση, από το… φωτισμένο πλέον γήπεδο Οριζομύλων του Αιγάλεω, όπως ήταν η κατάσταση το βράδυ της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου 2020, έπειτα από την αντικατάσταση και τοποθέτηση νέων λαμπτήρων!

Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, τα τελευταία έτη, όπου όποιος βρισκόταν στο γήπεδο το βράδια, γνώριζε από πρώτο χέρι τι πάει να πει… πίσσα – σκοτάδι (κοινώς οι νέοι της πόλης μας γυμναζόντουσαν με κάτι… λάμπες – λυχνάρια! – ο θεός να τον έκανε φωτισμό), επιτέλους ήρθε και το φως – ο πολιτισμός, δηλαδή, στο γήπεδο Οριζομύλων.

Φώναζαν και έκαναν παράπονα τα τελευταία χρόνια όλες οι ομάδες για την κατάσταση που επικρατούσε στα βράδια στο γήπεδο με τον υποτυπώδες φωτισμό που υπήρχε, και να που τελικά έγινε το πρώτο βήμα.
Το ξεκίνημα είχε γίνει από τα τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου του 2020, όταν έγιναν ορισμένες εργασίες για να αναζωογονηθεί ο πλαστικός τάπητας (σε συνεργασία του Δήμου Αιγάλεω με τους παράγοντες της Ελλάς Ποντίων, κ.κ. Κώστα Φούντα, Βασίλη Μαυρίδη), και χθες Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020, συνεργεία του Δήμου υπό την μέριμνα του Αντιδημάρχου Χωροταξίας και Αστικών Αναπλάσεων, κ. Μάριου Μαζαράκη, προχώρησαν και στην αποκατάσταση λαμπτήρων που αφορούσαν τον ηλεκτροφωτισμό. Και επιτέλους στο γήπεδο Οριζομύλων Αιγάλεω είδαν… το φως το αληθινό, προκειμένου να γυμνάζονται και να αθλούνται οι νέοι της πόλης μας με την στοιχειώδη αξιοπρέπεια.

Μάλιστα, στο μήνυμα, που ανήρτησε ο Αντιδήμαρχος κ. Μάριος Μαζαράκης, τόνισε τα εξής:

«Μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου μας, σε συνεννόηση με το τμήμα ηλεκτροφωτισμού των τεχνικών συνεργείων του δήμου μας, έγινε αντικατάσταση των λαμπτήρων - προβολέων, του γηπέδου Ορυζομύλων με προβολείς LED, με αποτέλεσμα τον πολύ καλό φωτισμό του γηπέδου και παράλληλα την εξοικονόμηση 20000/vat ανά ώρα (20kwv/h)...

Συγχαρητήρια στα τεχνικά συνεργεία και, στους ΠΑΝ. ΦΟΥΡΝΑΚΗ, ΓΡΗΓ. ΒΑΛΑΣΑΚΟ, ΑΛ. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ, ΝΕΣΤΟΡΑ, ΓΙΑΝ. ΠΑΤΕΣΤΗ και σε όλους τους εργαζόμενους για τη προσπάθεια τους...».

 

RMAK