Ο ΑΙΓΑΛΙΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΟΤ

ΝΙΚΟΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ O.A.

THOMARX

 

 

 

Η επίσημη δήλωση του συμπολίτη μας, Αιγαλιώτη, Προέδρου της ΕΛΟΤ - Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (TAEKWONDO), κ. Νίκου Θωμαϊδη, σχετικά με την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020», που δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020, έχει ως εξής:

«Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, ήταν αναμενόμενη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και λίγο - πολύ, όλες οι ομοσπονδίες, πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα τάξη πραγμάτων που δημιουργείται μετά την απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής «Τόκιο 2020» και της ΔΟΕ.

Πλέον, είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε τις ανακοινώσεις της Παγκόσμιας αλλά και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό σχετικά με την λογική που θ` ακολουθηθεί στις Ολυμπιακές προκρίσεις κ.ο.κ.

Σε κάθε περίπτωση η ΕΛΟΤ θα κάνει ότι είναι δυνατό για να παρέχουμε στους αθλητές μας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την προετοιμασία τους, όπως άλλωστε το έκανε και μέχρι σήμερα.

Βέβαια, αυτό που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι να βγούμε αλώβητοι από την πανδημία του κορονοϊού. Όλοι μας, επιβάλλεται, να δώσουμε τη δέουσα προσοχή στις οδηγίες για παραμονή στο σπίτι, αφού μόνο έτσι μπορούμε να επιστρέψουμε γρήγορα στην κανονικότητα και στο αγαπημένο μας άθλημα: το ταεκβοντό.

Η αλυσίδα του κορονοϊού μπορεί να σπάσει μόνο εάν εμείς, δεν αποτελέσουμε μέρος της».

 

 

 

CITYCAROK