ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΓΚΙΚΑ

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

PANPETR

 

 

Σε μήνυμα του προς όλους τους κατοίκους του Αιγάλεω ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ» του Γιάννη Γκίκα, κ. Πέτρος Παναγιωταρόπουλος, επεσήμανε τα εξής:

 

«Αγαπητοί συμπολίτες του Αιγάλεω θα ήθελα να σας εκφράσω τη χαρά μου, καθώς ο Γιάννης Γκίκας με τίμησε με την πρότασή του να είμαι ένας από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού Συμμαχία για το Αιγάλεω. Όλοι οι συνυποψήφιοί μου είναι αξιόλογοι και τίμιοι άνθρωποι με μεγάλη ευαισθησία όσο αφορά τα κοινωνικά δρώμενα.

 

Θέλω λοιπόν να μας τιμήσετε με την ψήφο σας στις 26 Μαϊου και όχι μόνο. Θέλω να είστε όλοι κοντά μας γιατί μαζί θα διοικήσουμε το Δήμο μας. Είναι πολύ σημαντικό να μας ενημερώνετε για τα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν και μαζί να προσπαθούμε να τα λύσουμε. Δεν έχουμε το μαγικό ραβδί αλλά θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Είναι πολύ σημαντικό να μπορούν τα παιδιά μας να κυκλοφορούν με ασφάλεια στην πόλη μας όταν επιστρέφουν από το σχολείο, το φροντιστήριο ή τη δουλειά τους και αυτό θα το επιτύχουμε με φωτισμένους δρόμους και με τη συμβολή της Δημοτικής Αστυνομίας. Επιπλέον είναι καιρός να μπορεί ο κάθε πολίτης να κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης άνετα όταν βρέχει χωρίς να συναντάει ποτάμια νερού.

 

Ο Γιάννης Γκίκας είναι ένας ικανός, τίμιος και αξιόλογος άνθρωπος που γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης μας και συμμετέχει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση 17 ολόκληρα χρόνια. Θέλω να σας θυμήσω ότι δίπλα μας βρίσκεται ο Δήμος Περιστερίου, μια εργατούπολη όπως και η δική μας, στην οποία είναι Δήμαρχος εδώ και τόσα χρόνια ο Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος προέρχεται από την Δεξιά. Στα νότια του Αιγάλεω στο Δήμο Νίκαιας – ΑΓ.Ι.Ρέντη Δήμαρχος για πολλές 4ετίες, είναι ο Γιώργος Ιωακειμίδης ο οποίος προέρχεται από την Αριστερά. Αυτό σημαίνει ότι οι τίμιοι και εργατικοί Δήμαρχοι που δουλεύουν σκληρά μόνο και μόνο για το καλό της πόλης τους ανταμοίβονται με την εμπιστοσύνη των πολιτών.

 

Σας καλώ λοιπόν να αγαπήσετε τη γειτονιά σας και την πόλη μας και να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις τα καταστήματα της πόλης μας, τους γιατρούς της πόλης μας και τους τεχνικούς όλων των κατηγοριών γιατί όταν προοδεύει ο γείτονάς μας, προοδεύουμε και εμείς και επομένως έρχεται η ευημερία στην πόλη μας.

 

Όλοι οι συνυποψήφιοί μου είναι ικανοί και όποιον και να προτιμήσετε από τον συνδυασμό Συμμαχία για το Αιγάλεω να ξέρετε ότι κάνετε το σωστό. Εγώ προσωπικά ασχολούμαι με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Στείλτε τα παιδιά σας στο στίβο, στην κολύμβηση, στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ και στο βόλει ώστε να αποφύγουμε άλλες καταστάσεις και εξαρτήσεις.

 

Είμαι υπερήφανος για την Αιγαλιώτικη καταγωγή μου και θέλω να ευχαριστήσω μια οικογένεια Αιγαλιωτών που ενώ έχουν ανέβει κοινωνικά και οικονομικά δεν ξεχνούν την καταγωγή τους. Μιλώ για την οικογένεια Παλτόγλου, τον Γιάννη και τον Άρη που χωρίς να υπολογίζουν κόπο και χρόνο και ακόμα περισσότερο το χρήμα έχουν πάρει την Ομάδα της καρδιάς μας από τον βούρκο που βρισκόταν και την οδηγούν εκεί που της αξίζει. Από όλους τους αγνούς φιλάθλους του Αιγάλεω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο Άρη Παλτόγλου.

 

Σας ζητώ να ψηφίσετε τον Γιάννη Γκίκα και τον συνδυασμό Συμμαχία για το Αιγάλεω και ζητώ προσωπικά την ψήφο σας στις 26 Μαϊου. Επιπλέον αν δεν τιμήσω την ψήφο σας μπορείτε να μου εκφράσετε τα παράπονά σας οπουδήποτε με συνταντήσετε γιατί εμείς της Συμμαχίας για το Αιγάλεω, με πρώτο τον Γιάννη Γκίκα, δεν κρυβόμαστε κυκλοφορούμε ανάμεσά σας γιατί είμαστε ένας από εσάς».

 

Ο Πέτρος Παναγιωταρόπουλος γεννήθηκε στο Αιγάλεω το 1951. Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Κουφογιάννη και έχει δύο παιδιά. Αποφοίτησε από την Τεχνική Σχολή “Diesel” και απέκτησε πτυχίο Μηχανικού Μηχανών Εσωτερικής Καύσεως και πτυχίο Μηχανολογικού Σχεδίου από την Σιβιτανίδειο Σχολή. Από το 1978 ως ελεύθερος επαγγελματίας ασχολείται με τις κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου. Διετέλεσε επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ».

 

PANPETR1

 

ΑΝΩΘΕΝ: Στην αριστερή φώτο, Γιάννης Γκίκας και Πέτρος Παναγιωταρόπουλος, ενώ στην δεξιά φώτο, ο κ. Παναγιωταρόπουλος με τον Πρόεδρο του Αιγάλεω κ. Γιάννη Παλτόγλου.



MOUSKX