FRONT

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

       ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ                                                                        Αιγάλεω 6-3-2019

 

 

Με θλίψη και οδύνη αποχαιρετήσαμε τον αγαπημένο μας φίλο, συνάδελφο και συναγωνιστή Νίκο Κολυβάκη!

 

Ο Νίκος ήταν άριστος συνάδελφος – εργαζόμενος, με υψηλό επίπεδο γνώσεων, ανθρώπινο και επαγγελματικό ήθος, αξιοπρέπεια και δύναμη.

Υπηρέτησε επί μια 35ετία τουλάχιστον στο Δήμο Αιγάλεω. Για πολλά χρόνια διατέλεσε Προϊστάμενος του Τμήματος των Τεχνικών Συνεργείων συμβάλλοντας στην εκτέλεση σημαντικών και αναγκαίων έργων για την πόλη μας και τους κατοίκους της, σε συνεργασία με το στελεχιακό δυναμικό όλων των τεχνικών ειδικοτήτων που υπηρετούσαν στο Τμήμα του.

 

Καθοριστικός ήταν ο ρόλος του στη δημιουργία οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού και τοποθέτηση σε αυτές όλων των τεχνιτών.  

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και επί σειρά ετών Πρόεδρος, αρχικά του Συλλόγου των μονίμων υπαλλήλων των Δήμων Αιγάλεω - Χαϊδαρίου - Αγίας Βαρβάρας και στη συνέχεια του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω.

 

Επί σειρά ετών εκλεγόταν αντιπρόσωπος των εργαζομένων στο Αιγάλεω στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.).

 

Υπήρξε δραστήριος, ειλικρινής και αποφασιστικός, με πλούσια προσφορά τόσο ως εκπρόσωπος των εργαζομένων όσο και ως ενεργός πολίτης της κοινωνίας του Αιγάλεω, συμμετέχοντας στους κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς αγώνες.

 

Υπήρξε πρότυπο οικογενειάρχη, εξαίρετος σύζυγος, στοργικός πατέρας και παππούς.

 

Η απουσία του αφήνει σε όλους μας δυσαναπλήρωτο κενό.

 

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια όλων των εργαζομένων. Συμμετέχουμε στο πένθος τους για την πρόωρη και άδικη απώλειά του.

Καλό σου ταξίδι φίλε Νίκο στη γειτονιά των Αγγέλων

 

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

       Ο Πρόεδρος                                                                              Ο Γεν. Γραμματέας

 

    Γιάννης Τσούνης                                                                     Σταματόπουλος Σταμάτης

 

 

 

MAMOK