ΕΚΔΗΛΩΣΗ Τ.Ο. ΝΔ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 

MARX

 

 

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση των Τοπικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας και ΟΝΝΕΔ Αιγάλεω, για την κοπή της Βασιλόπιτας.
Ένα γεγονός, που σίγουρα πιστώνεται στη νέα και δραστήρια Πρόεδρο της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αιγάλεω κ. Μιρέλλας Πουλάκου, η οποία μαζί με όλα τα μέλη και τους συνεργάτες της στην οργάνωση, αλλά και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ υπό την προεδρία του κ. Μανώλη Βουκελάτου, έφεραν με επιτυχία εις πέρας όλο το εγχείρημα!
Ήταν η μαζικότερη και πιο θερμή εκδήλωση Κοπής Βασιλόπιτας των τελευταίων ετών, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο χρονικό διάστημα.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μαζική και συνεχόμενη, δημιουργώντας ένα ασφυκτικό περιβάλλον εντός της αίθουσας, κάτι που ανάγκασε πολύ από τον κόσμο να κατακλύσει και τον προαύλιο χώρο του κεντρικού Πολιτιστικού Κέντρου της πόλης μας. Οι επίσημοι καλεσμένοι, με προεξάρχοντες και τους δύο Αντιπροέδρους της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Άδωνι Γεωργιάδη, Κωστή Χατζηδάκη, αντάλλαξαν ευχές, συνομίλησαν με τον κόσμο αναλύοντας τα προβλήματα της περιοχής και μετέφεραν το μήνυμα του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριακού Μητσοτάκη για καλή χρονιά. Επίσης αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων «στις καταστροφικές πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που βλάπτουν πολύ περισσότερο τις περιοχές της Δυτικών Προαστίων της Αθήνας, όπως το Αιγάλεω». Επίσης εκτεταμένη κουβέντα έγινε και «για το πρόγραμμα της Ν.Δ., που θα κληθεί να εφαρμόσει ως η επόμενη Κυβέρνηση της χώρας και να βγάλει την πατρίδα μας το συντομότερο δυνατό από το αδιέξοδο».
Η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Αιγάλεω κ. Μιρέλλα Πουλάκου, τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία της: «Πριν ένα χρόνο, όταν ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε μια «Συμφωνία Αλήθειας» και ως προς το κομματικό και προγραμματικό πλαίσιο, αλλά και ως προς την ενότητα της Παράταξης. Τα εκλεγμένα, λοιπόν, θεσμικά μέλη της Νέας Δημοκρατίας του Αιγάλεω σε αγαστή συνεργασία με την Κεντρική Διοίκηση του κόμματος, είναι οι μόνοι που εγγυώνται και μπορούν να διασφαλίσουν την ενότητα της παράταξης. Κανένας μόνος του δεν θα καταφέρει αυτό που όλοι συλλογικά οφείλουμε να πράξουμε. Μικροκομματικά και μικροπολιτικά θέματα τ’ αφήνουμε στην άκρη. Το διακύβευμα για τη χώρα μας είναι πολύ σημαντικό, βάζουμε τα δυνατά μας έτσι ώστε σύντομα ο Πρόεδρος μας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης να γίνει Πρωθυπουργός της χώρας».
Ο πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αιγάλεω κ. Μανώλης Βουκελάτος, επεσήμανε «την ουσιαστική ανανέωση που επιτελεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επιλέγοντας αρκετά νέα πρόσωπα για τη στελέχωση νευραλγικών θέσεων του κόμματος κάτι το οποίο κάνει ολοένα περισσότερους νέους να έρχονται κοντά στην παράταξη μια που βλέπουν ότι τους δίνεται ουσιαστικό βήμα να εκφραστούν και να συνεισφέρουν στη χάραξη πολιτικής, τόσο κεντρικά όσο και σε τοπικό επίπεδο».
Τέλος να αναφέρουμε και το ευχαριστήριο μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο FB η κ. Μιρέλλα Πουλάκου, η οποία τόνισε τα εξής: «Ήσασταν ΌΛΟΙ εκεί, δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας! Μέσα απ' την καρδιά μου σας οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την τόση θερμή σας ανταπόκριση, για τα τιμητικά σας λόγια, για τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δίνετε απλόχερα».
Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν: Οι Αντιπρόεδροι της ΝΔ & Βουλευτές Β’ Αθηνών κ. Άδωνις Γεωργιάδης & κ. Κωστής Χατζηδάκης, οι Βουλευτές Β’ Αθηνών κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, κ. Σοφία Βούλτεψη, κ. Καραμανλή Άννα, η Βουλευτής Επικρατείας κ. Κεραμέως Νίκη, οι πρώην Υπουργοί κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος και κ. Αργύρης Ντινόπουλος, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, τα Μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. και Μέλη Εκτελεστικής Γραμματείας κ. Σταμούλης Στέφανος και κ. Ιωαννίδης Σάκης, το Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και Σύμβουλος Προέδρου Ν.Δ κ. Δόντσιος Θοδωρής, το Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. και πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Μαραβέλιας Δημήτρης, τα Μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. και Πολιτευτές Β’ Αθηνών κ. Πάλλη Ντόρα, Ρηνάκη Καίτη, Καφετζή Μαριάνθη, το Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. και Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής κ. Βρύνα Φωτεινή, τα Μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ κ. Μαυροειδάκος Δημήτρης, κ. Ζωντανός Κώστας, κ. Γιακουμάτου Εβίνα, κ. Πάνος Χαλβατσιώτης, οι Γραμματείς της Κεντρικής Διοίκησης της Ν.Δ κ. Βασίλης Ξυπολυτάς (Παραγωγικών Τομέων), κ. Τάσος Γαϊτάνης (Τοπικής Αυτοδιοίκησης), κ. Ζωή Ράπτη (Σχέσεων Κοινωνίας - Κόμματος Ν.Δ. και Πολιτευτής Β΄ Αθηνών), κ. Βασίλης Σπανάκης (Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων), κ. Λευτέρης Παπαγεωργίου (Αναπλ. Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων και Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω), κ. Γιάννης Καλλιάνος (Αναπλ. Γραμματέας Επιστημονικών Τομέων), οι πρώην Πρόεδροι Β’8 ΝΟΔΕ κ. Ντουντούμης Παναγιώτης, κ. Παπαδόπουλος Βασίλης, κ. Βουγιουρδή Μαρία (και πρ. Δημ.Σύμβουλος Αιγάλεω), ο Πρόεδρος Β’5 ΝΟΔΕ κ. Γιώργος Κώττης, ο Τομεάρχης Β’5 ΝΟΔΕ κ. Ηλίας Δούρος, ο Τομεάρχης Οργάνωσης Β’5 ΝΟΔΕ κ. Αλεξανδράτος Μπάμπης, οι Πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ κ. Ζερβάκης Μανώλης (Αγ. Βαρβάρας), κ. Πατακιάς Κώστας (Ιλίου), κ. Σαπέλα Μαρία (Αγ.Αναργύρων – Καματερού), κ. Χριστόπουλος Κων/νος (Πετρούπολης), οι Πολιτευτές Ν.Δ. Β’ Αθηνών κ. Ησαϊας Σωτήρης, κ. Κορίνα Δαμουλιανού (και Δημ. Σύμβουλος Ν. Σμύρνης), κ. Σάμαα Γιώργος, κ. Κονταρίδης Χρήστος, ο Πολιτευτής Ν. Φωκίδος κ. Χαλιορής Κων/νος, η Πολιτευτής Β’ Πειραιά κ. Μπαρμπαγιάννη Τζένη.
Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο κ. Νικητάκης Νίκος (Αντιδήμαρχος Αιγάλεω), ο Γκίκας Γιάννης (Επικεφαλής Συνδυασμού και Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω), η κ. Μερκουράκη– Νικολούδη Παναγιώτα (Επικεφαλής Συνδυασμού και Δημοτική Σύμβουλος Αιγάλεω), ο κ. Κάντζος Ιωάννης (Επικεφαλής Συνδυασμού και Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω), ο κ. Μανδραφλής Τάκης (Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω), η κ. Ζαχαροπούλου Χρυσούλα (Δημοτική Σύμβουλος Αιγάλεω), ο κ. Ηλίας Μάνδρος (Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω), ο κ. Καούκης Μπάμπης (Επικεφαλής Συνδυασμού και Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου), ο κ. Πατακιάς Λάκης (Δημοττικός Σύμβουλος Ιλίου), ο κ. Καλαντζής Νεκτάριος (Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης), ο κ. Γονιδάκης Δημήτρης (πρ. Δημ.Σύμβουλος Αιγάλεω), η κ. Κορμπά Δήμητρα (πρ. Δημ.Σύμβουλος Αιγάλεω), ο κ. Καραχάλιος Γιωργος (πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω), η κ. Τσαγδή Δέσποινα (πρ. Δημοτική Σύμβουλος Αιγάλεω), η κ. Αθανασιάδου Δήμητρα (πρ. Δημ.Σύμβουλος Αιγάλεω), ο Πρόεδρος της Δωρικής Αδελφότητας κ. Μπαλατσούρας Ιωάννης, ο Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων ΕΛ.ΑΣ κ. Μαθιουδάκης Ιωάννης, ο πρώην Πρόεδρος ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Μητρόπουλος Θωμάς, το Μέλος Δ.Σ. Εργαζομένων Δήμου Αιγάλεω κ. Μιχαήλ Δημήτρης και από το Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αθλητών Παραγόντων Αιγάλεω (ΣΥΒΕΠΑΠ) ο κ. Σάμιος Γιάννης και ο κ. Σπύρος Λαγκαδίτης.

 

M1

 

M59

 

 

M2

 

M3

 

M26

 

M4

 

M25

 

M17

 

M5

 

M6

 

M7

 

M8

 

M9

 

M10

 

M11

 

M12

 

M13

 

M14

 

M15

 

M16

 

M18

 

M19

 

M20

 

M21

 

M22

 

M23

 

M24

 

M27

 

 M28

 

M29

 

M30

 

 M31

 

M32

 

M33

 

M34

 

M35

 

M36

 

M37

 

M38

 

M39

 

M40

 

M41

 

M42

 

M43

 

M44

 

M45

 

 M46

 

M47

 

M48

 

M49

 

M50

 

M51

 

M52

 

M53

 

M54

 

M55

 

M56

 

M57

 

M58

 

M60

 

M61

 

M62

 

MARX