«Επισκευή – Ενίσχυση αίθουσας ενόργανης γυμναστικής αποδυτηρίων και γραφείων του Δημοτικού Κέντρου Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αιγάλεω».

 

 

ENORGANH

 

 

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στην 17η συνεδρίαση του, στις  26/05/2016, ενέκρινε, μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας  Σπύρου Τζόκα, ένα ακόμη   σημαντικό έργο για τη Δυτική Αθήνα.
Πιο συγκεκριμένα, το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε τη σύναψη σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αιγάλεω  για το έργο «Επισκευή – Ενίσχυση αίθουσας ενόργανης γυμναστικής αποδυτηρίων και γραφείων του Δημοτικού Κέντρου Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αιγάλεω».

Το έργο, συνολικού  προϋπολογισμού 244.000,00 ευρώ  το οποίο  χρηματοδοτείται  εξ ολοκλήρου  από την Περιφέρεια Αττικής,  αφορά σε παρεμβάσεις που θα γίνουν στο Δημοτικό Κέντρο Αθλητισμού και Πολιτισμού για την πιστοποίηση της καταλληλότητας του.
Ειδικότερα θα γίνουν οικοδομικές εργασίες για την επισκευή και ενίσχυση της αίθουσας ενόργανης γυμναστικής και των πέριξ λειτουργικών χώρων (γραφείων, αποδυτηρίων κτλ), συνολικής επιφάνειας περίπου 989μ2, καθώς και οι απαραίτητες ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες.