ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΜΕ ΜΙΡΕΛΛΑ ΠΟΥΛΑΚΟΥ ΣΤΗ ΝΔ ΑΙΓΑΛΕΩ

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ

ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ!

 

 

 

MIRELLA ARXIKI

 

 

 

Αλλαγή σελίδας, αλλαγή νοοτροπίας και νέος άνεμος στην Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας έπειτα από την ανάδειξη της Μιρέλλας Πουλάκου στον προεδρικό θώκο, έπειτα από τις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής. Η πρώην Πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια των εκλογών της Τ. Ο. Νέας Δημοκρατίας Αιγάλεω έναντι του άλλου υποψηφίου Βαγγέλη Ρέντζιου,  πρώην Προέδρου του ΟΑΣΑ. Η νίκη της Μιρέλλας Πουλάκου σηματοδοτεί προφανώς την αλλαγή φιλοσοφίας στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έπειτα και από την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία πριν από λίγο χρονικό διάστημα. Η Πουλάκου ανέτρεψε προγνωστικά και απέδειξε ότι πλέον στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας έρχονται στο προσκήνιο νέα πρόσωπα με νέες ιδέες και είναι σειρά της νέας γενιάς να πάρει τις τύχες στα χέρια της!
Η Μιρέλλα Πουλάκου έλαβε ποσοστό 59,25%, ενώ ο Βαγγέλης Ρέντζιος 40,75% (ποσοστά βάσει των εγκύρων ψηφοδελτίων).
Πιο συγκεκριμένα ψήφισαν 664, εκ των οποίων η Μιρέλλα Πουλάκου έλαβε 381, ο Βαγγέλης Ρέντζιος 262, ενώ υπήρχαν ακόμη 15 λευκά και 6 άκυρα.
Όσο αφορά τους υποψηφίους για το νέο ΔΣ η κατάταξη έχει ως εξής: 1. Χαχλάκης Παναγιώτης 211, 2. Σγαρδέλη Μαρία 203, 3. Γιαννούλης Νικόλαος 178, 4. Βαρβιτσιώτη – Ευαγγελάτου Μαρία 118, 5. Αντωνέλος Παναγιώτης 104, 6. Τέστος Γεώργιος 102, 7. Γιαρέντη Άννα – Μαρία 101, 8. Σπυρακόπουλος Ιωάννης 95, 9. Αργιανάς Ηλίας 92, 10. Πλιώτας Ηλίας 80, 11. Γενιάς Άγγελος 79, 12. Δεμέκας Νικόλαος 78, 13. Καλοχωρίδης Παναγιώτης 74, 14. Συρετίδης Σπύρος 56, 15. Κοτρωνάκη Ανδριανή 50, 16. Παλιανόπουλος Χαράλαμπος 45, 17. Παλαθεοδώρου Κωνσταντίνα 37, 18. Νικολέττου Ευαγγελία 35, 19. Μπαρκούλια Διαμάντω 23. Από την ομάδας της Πουλάκου πρώτος σε σταυρούς ήταν ο Χαχλάκης Παναγιώτης (211 σταυροί) και από την ομάδα του Ρέντζιου ήταν η Ευαγγελάτου - Βαρβιτσιώτη Μαρία (118 σταυροί).
Εκλέγονται οι πρώτοι 9, ενώ ο Βαγγέλης Ρέντζιος εκλέγεται ως 10ο μέλος, καθώς σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος εφόσον λαμβάνει 40% επί των εγκύρων ψηφοδελτίων, τότε μετέχει στο νέο συμβούλιο. Έτσι έστω και οριακά (για 4 ψήφους) ο Βαγγέλης Ρέντζιος θα είναι στο νέο ΔΣ.


ΜΗΝΥΜΑ ΜΙΡΕΛΛΑΣ ΠΟΥΛΑΚΟΥ


Αμέσως μετά τη νίκη της στην εκλογική διαδικασία η Μιρέλλα Πουλάκου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής: «Η μαζικότατη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στο Αιγάλεω, για την ανάδειξη νέων τοπικών διοικήσεων στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για δημιουργική ανανέωση, αλλαγή νοοτροπίας και δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στην παράταξη μας και τον πρόεδρο μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλα τα μέλη της ΝΔ της πόλης μας, για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν και με εξέλεξαν Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Αιγάλεω.
Δεσμεύομαι ότι θα βάλω τα δυνατά μου για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της τοπικής μας οργάνωσης και ότι θα εργαστούμε σύσσωμα όλα τα νέα μέλη της οργάνωσης μας για την καλύτερη εκπροσώπηση των συναγωνιστών μας σε κάθε επίπεδο.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους για τη συμμετοχή τους. Η προσπάθεια τους ήταν αξιέπαινη.
Τέλος οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που υπέγραψαν εξ' αρχής την υποψηφιότητα μου, καθώς και σε όλους μου τους συνεργάτες που στάθηκαν στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή, πίστεψαν σε εμένα προσωπικά και στην προσπάθεια μας δίνοντας μου το δικαίωμα να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση.
Δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι!
Όλοι μαζί ενωμένοι θα δώσουμε τη μάχη για την παράταξη και για την πατρίδα μας!».


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ


Ο συμπολίτης μας Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω και Αναπληρωτής Γραμματέας των Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Παπαγεωργίου σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό έπειτα από την νίκη της Μιρέλλας Πουλάκου αναφέρει τα εξής: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συγκίνηση, τιμή και χαρά! Να είστε σιδεροκέφαλοι στα όργανα που ο καθένας σας εκλέχθηκε με τη στήριξη των συμπολιτών μας!! Με την εργατικότητα, τη σύνθεση και το δυναμισμό σας είμαστε βέβαιοι ότι θα δικαιώσετε τις ελπίδες μας! Καλή δύναμη ολόψυχα!! Πάντα δίπλα σας!!».


ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ Ο ΜΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ


Εκλογές δεν είχαμε μόνο για την Τ.Ο. αλλά και για τα μέλη, που θα εκπροσωπήσουν τα δυτικά προάστια στο προσεχές συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Ο δημοτικός σύμβουλος της πόλης μας και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγάλεω κ. Ηλίας Μάνδρος σάρωσε, καθώς ήταν ο πρώτος των πρώτων. Μεταξύ των 208 υποψηφίων ο Μάνδρος βγήκε πρώτος στο Αιγάλεω με 340 σταυρούς και όπως και οι άλλοι Αιγαλιώτες υποψήφιοι περιμένουν να ανακοινωθούν επισήμως τα αποτελέσματα και από τους άλλους δήμους της Δυτικής Αθήνας, προκειμένου να είναι μεταξύ των συνέδρων της Νέας Δημοκρατίας. Από τους άλλους συμπολίτες μας δεύτερος (2ος) με 332 σταυρούς ήταν ο Γεώργιος Τέστος, τρίτος (3ος) ο Σταύρος Σαμπαζιώτης με 329 σταυρούς, τέταρτος (4ος) και σε πολύ καλή σειρά, χωρίς να έχει κινηθεί ιδιαιτέρως,  ο Σπύρος Ευαγγελάτος με 280 ψήφους, πέμπτος (5ος) ο Δημήτρης Γιάννος με 253 σταυρούς, έκτος (6ος) ο Βασίλης Παπαδόπουλος με 248 ψήφους, έβδομος (7ος) ο πρώην Αντιδήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιώργος Καραχάλιος με 211 σταυρούς, όγδοος (8ος) ο Νίκος Μπαρμπαγιάννης με 188 ψήφους, ένατος (9ος) ο Ηλίας Αργιανάς με 142 σταυρούς, δέκατος (10ος) ο Βαγγέλης Μουστάκας με 108 σταυρούς, ενδέκατος (11ος) ο Παναγιώτης Στεφανόπουλος με 77 ψήφους και δωδέκατος (12ος) ο Σπύρος Συρετίδης με 56 σταυρούς.
Όσο αφορά τις γυναίκες συνέδρους που θα εκπροσωπήσουν το Αιγάλεω στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας είναι (εκλέχθηκαν με ποσόστωση) η δημοτική σύμβουλος Αιγάλεω, Υποψήφια Δήμαρχος και π. Υποψήφια Βουλευτής, κ. Παναγιώτα Νικολούδη – Μερκουράκη, καθώς και οι κ.κ. Άννα – Μαρία Γιαρέντη, Δήμτρα Κορμπά, Αργυρώ – Ζαχάρω Κουμπουρού, Δέσποινα Προκοπίου, Ανθούλα Σαχτούρη.

 

 

 

 ND POYLjpg

 

 ND POYL