ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

 

 

ΠΟΝΤΙΩΝ «ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ»

 

 

 

AX PATRIDES ARXIKI

 

 

 

 

Ο σύλλογος Ποντίων «Αξέχαστες Πατρίδες», την Κυριακή 07 Φεβρουαρίου 2016, έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα στην αίθουσα του συλλόγου, παρουσία των εκλεκτών μελών, αλλά και εκπροσώπων του Κράτους, εκπροσώπων δημοτικών αρχών, προέδρων αδελφών πολιτιστικών σωματείων.  Οικοδεσπότης δεν ήταν άλλος από τον ακούραστο Πρόεδρο του συλλόγου, Θεοφάνη Κοντοχρήστο.

Τελέστηκε με θρησκευτική ευλάβεια ο αγιασμός από τον πάτερ Στέφανο.  Όλοι οι εκλεκτοί καλεσμένοι έδωσαν τις ευχές τους για το νέο έτος. 

Έπειτα την σκυτάλη πήραν το τραγούδι και ο χορός, με τον Σταύρο Σαββίδη στο τραγούδι και τον Γιάννη Χαντσαρίδη στη λύρα.  Επίσης ο κόσμος απόλαυσε νόστιμα εδέσματα, τα οποία επιμελήθηκαν η Ελένη Ξανθοπούλου και ο Γιώργος Μουτεσίδης.  Ήταν ένα όμορφο και ζεστό κλίμα, όπου άγγιζε την «οικογενειακή θαλπωρή».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος επί σειρά ετών δηλώνει το παρών σε όλες τις εκδηλώσεις και είναι φίλος του συλλόγου και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο, καθότι φέτος ήρθε ως αρχηγός κόμματος εκλεγμένου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για τον σύλλογο, καθώς επίσης και ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, μέλος του συλλόγου. Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους, οι εξής: Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας, ο Πρόεδρος της Σ.Πο.Σ. Ν. Ελλάδος και Νήσων και Πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Λαυρίου Γιώργος Βαρυθυμιάδης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία για το Αιγάλεω» Γιάννης Γκίκας, η επικεφαλής του συνδυασμού «Αιγάλεω Πρώτη Δύναμη» Παναγιώτα Μερκουράκη, ο αντιδήμαρχος Περιστερίου  Σάκης Ζορμπίδης, η αντιπρόεδρος του Σ.Πο.Σ. Ν. Ελλάδος και Νήσων και Πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Ασπροπύργου Αθηνά Σωτηριάδου, ο Πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Πετρούπολης  Νίκος Κουλαξουζίδης, η Πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Χαϊδαρίου  Γεωργία Ερμίδου, ο Πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Ερέτριας  Γιώτης Γυριχίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου  Θανάσης Αθανασιάδης,  ο Πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Ν. Ιωνίας & Ηρακλείου Στράτος Περσίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Περάματος Τάκης Βοριαζίδης, ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Ελευσίνας Νίκος Φωτιάδης, ο Πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Σαλαμίνας Παναγιώτης Λιαδάκης, ο Πρόεδρος Κρητών Αιγάλεω Ανδρέας Κλεισαρχάκης, η Πρόεδρος Κρήτων Περιστερίου Βικτώρια Λιλιμπάκη, ο Πρόεδρος Ασσυρίων Κυριάκος Μπατσάρας, ο Πρόεδρος Μικρασιατών Αιγάλεω Γιάννης Κοτούλιας, εκπρόσωπος από τον νεοσύστατο σύλλογο Βαρετάδας Παναγιώτης Παπανίκος, εκπρόσωπος από «PontosNews»  Βασίλης Καρυοφυλλίδης, ο Πρόεδρος Πεντακορφιωτών Αιτ/νίας Φίλιππος Φαρμάκης, εκπρόσωπος από τον αθλητικό σύλλογο Ασπροπύργου «Πυρρίχιος» Σοφία Σαμψωνίδου, η επιχειρηματίας Τασούλα Σεραφοπούλου.

Την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης ανέλαβε ο Μανώλης Καζεράκης.  Την πεντανόστιμη και γλυκύτατη βασιλόπιτα, προσέφεραν τα ζαχαροπλαστεία «Κάκαλης», οι οποίοι φροντίζουν πάντα και προσφέρουν αφιλοκερδώς την πίτα για τον σύλλογο.  Και του χρόνου λοιπόν, να μας έχει ο Θεός όλους καλά, με υγεία και ευτυχία!!!!!!

 

AX PATRIDES 01

 

 

AX PATRIDES 02

 

AX PATRIDES 03

 

AX PATRIDES 05

 

AX PATRIDES 06

 

AX PATRIDES 04