ierodouli

 

ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ…

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 53ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Πίσω από την πρόσφατη σύλληψη δύο Αλβανίδων 24 και 27 χρόνων, η ΕΛ.ΑΣ βλέπει κύκλωμα προώθησης αλλοδαπών γυναικών στην πορνεία. Συγκεκριμένα, η σύλληψη έγινε μετά από ραντεβού που έκλεισε αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σε ξενοδοχείο της Πάτρας, μέσω ενός 53χρονου άνδρα, ο οποίος... κανόνισε τα ερωτικά ραντεβού έναντι 180 ευρώ.

Οι δύο αλλοδαπές -οι οποίες βρέθηκε να μην έχουν χαρτιά- τελικά βρέθηκαν στο ραντεβού με τον αστυνομικό σε δωμάτιο ξενοδοχείου, αλλά μόλις πήραν τα χρήματα, εκείνος προφασιζόμενος έκτακτη δουλειά, εγκατέλειψε το χώρο.

Οι δύο γυναίκες ειδοποίησαν τον 53χρονο να τις παραλάβει κι έτσι έγινε η σύλληψη και των τριών, με τον άνδρα να κατηγορείται ό,τι εξωθούσε τις γυναίκες στην πορνεία, αφού σύμφωνα με την αστυνομία, ο ίδιος τις είχε μεταφέρει στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος ο οποίος είναι κάτοικος Αιγάλεω και οι δύο γυναίκες (μένουν στο Περιστέρι), είχαν μεταβεί το τελευταίο διάστημα στην Πάτρα, όπου έκλειναν ερωτικά ραντεβού μέσω αγγελικών σε ιστοσελίδα. Τώρα, η αστυνομία ερευνά για πιθανούς συνεργούς, ενώ σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 53χρονος είναι γνώριμος για την δράση του, αφού στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για σωματεμπορία.