ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΤΕΜΑΧΙΣΑΝ & ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

 

Έγκλημα βγαλμένο από ταινία θρίλερ, είναι αυτό που εντοπίστηκε στην ήσυχη γειτονιά του Αιγάλεω, στη συμβολή των οδών Στ. Σαράφη και Μούδρου. Ήταν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα προς Τετάρτη, όταν περίοικοι αντιλήφθηκαν ότι καιγόταν ο κάδος που ήταν στη γωνία των οδών. Άμεσα καλέστηκε η Πυροσβεστική και... κατά την διάρκεια της κατάσβεσης, αποκαλύφθηκε το φρικιαστικό έγκλημα. Δεν καιγόταν ο κάδος, αλλά μια τσάντα σκουπιδιών που ήταν αφημένη ακριβώς δίπλα. Μέσα σε αυτήν, ήταν το πτώμα ενός τεμαχισμένου άνδρα, τον οποίο ο δράσης έβαλε φωτιά προφανώς για να χαθούν τα ίχνη του.

Οι περίοικοι συνειδητοποίησαν τι είχε γίνει, όταν άρχισαν να ρωτούν τις αρχές που είχαν αποκλείσει το σημείο...  Την επόμενη μέρα το πρωϊ, συζητούσαν μεταξύ τους για την ταραχή που είχαν ζήσει το προηγούμενο βράδυ, ενώ  όταν τους ρωτήσαμε τι είδαν, μας είπαν... "Πιθανολογείται το έγκλημα να έγινε αλλού και στη συνέχεια να μετέφεραν το πτώμα εδώ και να το έκαψαν... Κανένας στη γειτονιά δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, μιας και το περιστατικό έγινε αργά τα ξημερώματα. Όπως μας είπαν οι αρχές, μέσα στη σακκούλα που καιγόταν βρισκόταν ένας άνθρωπος τεμαχισμένος και ήδη είχε καεί σχεδόν ολοκληρωτικά".

Από τις φωτογραφίες που τραβήξαμε, είναι εμφανές το σημείο της τραγωδίας δίπλα από τον κάδο απορριμάτων όπου είχε πιάσει φωτιά. Εμφανή είναι και τα αποκαϊδια πάνω στα αυτοκίνητα καθώς και τα σημεία απ' όπου η σήμανση πήρε αποτυπώματα...