Το 9ο Γυμνάσιο Αιγάλεω στην Έκθεση

Πειραμάτων Ελλήνων Εκπαιδευτικών

 

 

 

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, εκπαιδευτικοί του σχολείου μας συναντήθηκαν για να ξεναγήσουν τους μαθητές/τριες του σχολείου μας στην Έκθεση Πειραμάτων Ελλήνων Εκπαιδευτικών που θα συμμετέχουν σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό.
 
Η βιολόγος του σχολείου μας κ.@Zafeiroula Lazarakou και ο Φυσικός κ. Αφουξενίδης Δημήτρης συναντήθηκαν επίσης με την Φυσικό Eirini Georganakiπου υπηρετεί στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, με το οποίο το 9ο Γυμνάσιο Αιγάλεω θα συνεργαστεί στα μαθητικά project της ESA. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη σύμπραξη αυτή!!!
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγάλεω "Γιάννης Ρίτσος" και οργανώθηκε από την Ελληνική Συντονιστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Οι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο – Ευρώπη» (Science on Stage – Europe), σε συνεργασία με το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Αιγάλεω και χορηγό τον Δήμο Αιγάλεω. Οι συμμετέχοντες προέρχονται από τις πόλεις: Αθήνα, Βαθύ Σάμου, Ηγουμενίτσα, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Μυτιλήνη, Ρέθυμνο, Σαλαμίνα και Χανιά. (φώτο)