…ΕΛΑΜΨΕ Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

  

 

Η «Λευκή Νύχτα 2023», που διοργάνωσε ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και την Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή με τους πολίτες να κάνουν τις αγορές τους από τα καταστήματα, που είχαν ελκυστικές εκπτώσεις και προσφορές. Στην πλατεία «Ελευθερίου Βενιζέλου» στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι, καθώς οι Stavento και Ήδη Αδάμου ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους με τα τραγούδια τους.

Παράλληλα στους εμπορικούς δρόμους οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Μαρία Φραγκάκη και Νίκος Μάρκογλου, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, djs και animater-ξυλοπόδαροι διασκέδασαν τον κόσμο δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά. «Για δεύτερη χρονιά διοργανώσαμε στην πόλη μας μια “Λευκή Νύχτα”.

Ως Δημοτική Αρχή βρισκόμαστε πάντα πλευρό των επαγγελματιών και εμπόρων της πόλης μας προσπαθώντας να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Ευχαριστώ το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και τον Πρόεδρο του Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και την Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω και τον Πρόεδρο της Ilias Mandros, για τη σημαντική συμβολή τους στην πραγματοποίηση της “Λευκής Νύχτας”», τόνισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας.