ΗΛΙΑΣ ΜΑΝΔΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

Σημαντικό και μεγάλο, το κοινωνικό έργο, του Δήμου Αιγάλεω, την τετραετία 2019-2023, όπου σε αυτόν τον νευραλγικό τομέα, την ευθύνη είχε και έχει ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας κ. Ηλίας Μάνδρος, ο οποίος με τις εκάστοτε συνθήκες και τα δεδομένα, μαζί με τις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους, δίνουν επιτυχημένα την μάχη της καθημερινότητας.

«Δεν έχουμε μαγικό ραβδάκι, αλλά τηρουμένων των αναλογιών, όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια, προσπαθούμε για το καλύτερο, έχοντας χρέος και καθήκον απέναντι στον Αιγαλιώτη και την Αιγαλιώτισσα. Είμαστε κάθε στιγμή δίπλα στον πολίτη του Αιγάλεω, με αληθινό ενδιαφέρον.

Ενσκύψαμε σε όλα τα προβλήματα, σε όλες τις καταστάσεις που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε, στα νέα δεδομένα της σύγχρονης εποχής μας, γιατί η καθημερινότητα είναι ένας, επιτρέψτε μου την έκφραση, συνεχής πόλεμος, και μόνο με πρόνοια, σχέδιο και ακαριαία επέμβαση, δίνεις λύσεις», επεσήμανε ο κ. Ηλίας Μάνδρος και συμπλήρωσε:

«Δίπλα μου είχα την τύχη, να έχω τους ευσυνείδητους συνεργάτες και εργαζόμενους των δημοτικών κοινωνικών υπηρεσιών, οι οποίοι πράττουν το καθήκον τους με υψηλό αίσθημα ευθύνης, και τους ευχαριστώ, ενώ δεν πρέπει να παραλείψω και την αρωγή του Δημάρχου Αιγάλεω, Γιάννη Γκίκα, ο οποίος στην φιλοσοφία του, βάζει πάνω από όλα τον άνθρωπο. Εμείς συνεχίζουμε απερίσπαστοι το έργο μας, με όραμα το καλύτερο αύριο για την καθημερινότητα των κατοίκων του Αιγάλεω. Και προς αυτό τον δρόμο πορευόμαστε, με σιγουριά και σχέδιο για μία πόλη λειτουργική, σύγχρονη και φιλική».

Πριν λίγα 24ωρα, ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω, κ. Ηλίας Μάνδρος, ως υποψήφιος, εκ νέου, Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Συμμαχία για το Αιγάλεω» για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, περιόδευσε στις λαϊκές αγορές της πόλης μας, συναντώντας, κατοίκους και επαγγελματίες, και ευχαριστώντας μάλιστα τους περισσότερους, καθώς, δεν είναι λίγοι αυτοί, που στήριξαν με την προσφορά προϊόντων τους, τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να διατεθούν σε όσους είχαν ανάγκη.