ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΙΑΡΕΝΤΗ – ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ

 

 

Γέννημα – θρέμμα των δυτικών προαστίων της Αθήνας, η Αιγαλιώτισσα, κ. Δέσποινα Γιαρέντη – Προκοπίου, μπαίνει μπροστά σε μία ακόμη κρίσιμη αυτοδιοικητική μάχη, προκειμένου η Περιφέρεια της Αττικής, αλλά ιδιαίτερα, ο Δυτικός Τομέας, να έχουν ένα καλύτερο μέλλον, με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και των τοπικών κοινωνιών.

Η κ. Δέσποινα Γιαρέντη – Προκοπίου, με οδηγό αυτή την συνέπεια, αλλά και την όρεξη για προσφορά, που την διακρίνει στην διαδρομή της, είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» του κ. Νίκου Χαρδαλιά.

«Αποδέχθηκα με προθυμία την πρόσκληση του Νίκου Χαρδαλιά, να είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας. Με τον Νίκο μας συνδέει ένα κοινό όραμα για μια Αττική που θα μας γεμίζει υπερηφάνεια, κι ένα αίσθημα αποφασιστικότητας κι εργατικότητας.

Στα δυτικά προάστια ξέρουμε πολύ καλά αυτές τις αρετές, για αυτό - σκοπός μας είναι να χτίσουμε μια περιφέρεια που θα μας κάνει τη ζωή καλύτερη: από τα πιο μικρά ως τα πιο μεγάλα, για να πάει η Αττική Μπροστά! Τον πιστεύουμε, τον στηρίζουμε, τον ψηφίζουμε», είχε σημειώσει στο αρχικό μήνυμα της, σχετικά με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της.

 

 

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΙΑΡΕΝΤΗ – ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ

Η Δέσποινα Γιαρέντη – Προκοπίου, γεννήθηκε και μεγάλωσε το Αιγάλεω, από γονείς με καταγωγή από τη Μικρά Ασία και την Κωνσταντινούπολη. Τελείωσε το 1ο Λύκειο Αιγάλεω και φοίτησε στη Γαλλική Ακαδημία. Είναι παντρεμένη με τον κ. Γιάννη Γιαρέντη και έχουν δύο παιδιά, την Άννα – Μαρία, Αρχιτέκτονα και τον Κωνσταντίνο, Πολιτικό Επιστήμονα και Ιστορικό.

Από τα εφηβικά της χρόνια οργανώθηκε στην ΟΝΝΕΔ Αιγάλεω έχοντας αναλάβει την ευθύνη των νέων γυναικών στην τοπική επιτροπή. Με συνεχή αγωνιστική παρουσία αρχικά στην Τ.Ε της ΝΔ Ιεράπολης και μετά στη ΔΗΜ.ΤΟ Αιγάλεω ως υπεύθυνη γυναικών και Γενικός Γραμματέας. Διετέλεσε υπεύθυνη γυναικών στη Β8 ΝΟ.Δ.Ε Αιγάλεω, ενώ είναι Πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ Αιγάλεω, όπου μάλιστα, έχει να επιδείξει και αξιοσημείωτο κοινωνικό έργο.

Ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσω των συνοικιακών συμβουλίων από το 1980. Το 2010 θέτει υποψηφιότητα στις Περιφερειακές εκλογές με τον Βασίλη Κικίλια και το 2014 με τον Γιώργο Κουμουτσάκο, ενώ το 2019 ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Αιγάλεω, κ. Γιάννη Γκίκα.

Είναι ιδρυτικό μέλος, κατά το 2010, του πολιτιστικού συλλόγου «ΕΣΘΗΣ», έχοντας διατελέσει και Πρόεδρος, σύλλογος με σημαντική φιλανθρωπική δράση κατά την περίοδο της κρίσης, που βίωσε η χώρα μας.