ΗΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ:

"...Γιατί με Σκλαβούνο και ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ"

 

O μάχιμος Δικηγόρος και ενεργός συμπολίτης μας Ηλίας Μητσόπουλος με ανοικτή επιστολή προς τους Δημότες Αιγάλεω ανακοινώνει τους λόγους, για τους οποίους είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»:

«Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες, με μεγάλη μου χαρά και τιμή αποδέχθηκα την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Αιγάλεω κ. Λάμπρου Σκλαβούνου, με τον οποίο μας συνδέει σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης και κοινό όραμα, να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη «ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» στις εκλογές του Οκτωβρίου. Ως ενεργός πολίτης, που ζω και εργάζομαι στο Αιγάλεω, ερχόμενος καθημερινά σε επαφή με τους συμπολίτες μου, με τους οποίους βιώνουμε τα ίδια προβλήματα, μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και με πολλούς έχουμε ήδη αναπτύξει κοινές δράσεις, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να συμβάλω στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητάς μας και για να ξαναπάρει το Αιγάλεω μας τη θέση, που του αξίζει στη Δυτική Αθήνα.

Στο πλευρό του Λάμπρου Σκλαβούνου:

- ΓΙΑΤΙ μπορεί να αποτελέσει τον Δήμαρχο, που με το ήθος και την εντιμότητά του, αλλά και την αποτελεσματικότητα και τις ικανότητές του θα αντιμετωπίσει τον πολίτη με ειλικρίνεια και σεβασμό και θα αγωνιστεί σθεναρά και ουσιαστικά για αυτόν και μπορεί να διεκδικήσει και να δώσει αποτελεσματικές λύσεις σε προβλήματα.

- ΓΙΑΤΙ είναι επικεφαλής μιας παράταξης πολυσυλλεκτικής, στην οποία συναντιούνται άνθρωποι, που πιστεύουν στην ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση.

- ΓΙΑΤΙ μπορεί να διεκδικήσει και να δώσει στο Αιγάλεω μας τη θέση, που του αξίζει στη Δυτική Αθήνα και να το βάλει σε μία «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Είμαι στη διάθεση κάθε συνδημότη μου και θα χαρώ πολύ να ανταλλάξουμε απόψεις, να μιλήσουμε για τα κοινά μας προβλήματα, να δούμε από κοντά τα προβλήματα των γειτονιών μας!».

Με εκτίμηση και σεβασμό / Ηλίας Μητσόπουλος - Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω / Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος»

* Ο Ηλίας Μητσόπουλος γεννήθηκε το 1981. Είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω. Ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Αιγάλεω, όπου διατηρεί Δικηγορικό Γραφείο, μαζί με τη σύζυγό του Βάια Μαρία Τσαγγάρη Μητσοπούλου, με την οποίαν έχει αποκτήσει δύο γιούς, ηλικίας επτά και τριών ετών. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ σπουδάζει Δημοσιογραφία στο Ant1 MediaLab.

Έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα με τακτική αρθρογραφία και επισήμανση προβλημάτων της πόλης μας σε τοπικά μέσα. Ως διαχειριστής της ομάδας τοπικού ενδιαφέροντος στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης fb: "Αιγάλεω η γειτονιά μας", έχει αναδείξει πολλά προβλήματα με σκοπό την επίλυσή τους, πάντα καλοπροαίρετα, με ευπρέπεια και με γνώμονα το καλό του Αιγάλεω. Ως ενεργός πολίτης έχει επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα καθημερινότητας του πολίτη και ιδιαιτέρως των συμπολιτών μας ΑμεΑ και βελτίωσης και δημιουργίας υποδομών για τα παιδιά. Έχει αναλάβει Πρωτοβουλία για την Πλατεία Λαμπράκη με τη συλλογή 225 υπογραφών, καταθέτοντας τον Μάρτιο του 2023 Επιστολή Διαμαρτυρίας προς τον Δήμαρχο Αιγάλεω, θέτοντας συγκεκριμένα ερωτήματα και αιτήματα, σχετικά με την υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες αποξήλωση της παιδικής χαράς και την γενικότερη κακή κατάσταση της πλατείας, φέρνοντας το θέμα της Πλατείας Λαμπράκη στο πολιτικό επίκεντρο.