santa-gipeda

 

Σοβαρός προβληματισμός επικρατεί στη διοίκηση του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, καθότι μετά τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, οι αθλητικές εγκαταστάσεις κατέστησαν ακατάλληλες!!!

Για του λόγου το αληθές, πρόσφατα συνεδρίασε εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή και συζήτησε για το κατεπείγον του θέματος, με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παντελή Πρεντάκη, να ενημερώνει τα μέλη ότι από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις οι αθλητικές εγκαταστάσεις κατέστησαν ακατάλληλες και οι αθλούμενοι μαθητές και αθλητές δεν μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν. Επιπλέον, υπογράμμισε πως είναι σίγουρο ότι τα λιμνάζοντα νερά, εντός αυτών, θα προξενήσουν μεγαλύτερες ζημιές στα ξύλινα πατώματα και στα κτίρια. Κατόπιν τούτου, έθεσε υπόψη των μελών την εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, που υπογράφει ο Διευθυντής κ. Αντώνης Ζυματούρας, περί σύστασης επιτροπής διαγωνισμού για το έργο «Παρεμβάσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αγίας Βαρβάρας" προϋπολογισμού 80.000ευρώ για τα δύο κλειστά της πόλης μας, και έγκρισης σχεδίου διακήρυξης.

Μετά το τέλος της συζήτησης, η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα και ενέκρινε το σχέδιο διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού με το σύστημα επιμέρους ποσοστών έκπτωσης του άρθρου 6 του Ν3669/08, και ενέκρινε το πρακτικό κληρώσεως για την επιτροπή διαγωνισμού του έργου.