ΑΠΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΙΦΕΤ

 

 

Διπλή είναι η εκπροσώπηση της Δυτικής Αθήνας, από τις 13 Νοεμβρίου 2023, στο ΔΣ του ΙΦΕΤ (Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας), καθώς με την τότε απόφαση του Υπουργού Υγείας και Βουλευτή της ΝΔ στον Δυτικό Τομέα κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη – από αύριο 4 Ιανουαρίου 2024 επιστρέφει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη – η Χαϊδαριώτισσα κ. Ελευθερία Τοκατλίδη ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου, ενώ ο κ. Βασίλειος Δεδεγκίκας από την Αγία Βαρβάρα, τοποθετήθηκε ως Τακτικό Μέλος του ΔΣ.

Η Δικηγόρος και έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος, κ. Ελευθερία Τοκατλίδη, σύμφωνα με την δημοσίευση του ΦΕΚ, θα τελέσει θητεία έξι (6) μηνών.

 

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΚΑΤΛΙΔΗ

Η Ελευθερία Τοκατλίδη σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου από το Διαπανεπιστημιακό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΔΠΜΣ) με τίτλο «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» και Ειδικότητα στον Προγραμματισμό και Ανάπτυξη.

Είναι δικηγόρος και παράλληλα διευθύνει την εισαγωγική εταιρεία της οικογένειας της. Είναι παντρεμένη με τον Οικονομολόγο Νώντα Λιβερέζα και έχουν μία κόρη.

Από το 2006 έως και το 2023 ήταν συνεχώς Δημοτική Σύμβουλος Χαϊδαρίου, ενώ στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου, ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικού Τομέα με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών του Δήμου Χαϊδαρίου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, αλλά και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Aπό το 2016 έως και σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Από το 2015 έως και σήμερα είναι μέλος στην Επιτροπή Κοινωνικής Οικονομίας και Απασχόλησης της ΚΕΔΕ, ενώ από το 2013 έως και σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος στην ΠΕΔΑ Αττικής. Aπό τον Ιούνιο του 2013 έως και σήμερα είναι μέλος του ΔΣ του Χριστοδούλειου Ιδρύματος Προστασίας Παίδων. Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά.

 

Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΕΔΕΓΚΙΚΑΣ

Ο Οικονομολόγος κ. Βασίλης Δεδεγκίκας, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας (2020-2023), γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα. Γιος του Αντώνη Δεδεγκίκα και της πρώην Δημοτικής Συμβούλου και υποψήφιας Δημάρχου κ. Δέσποινας Γιαπιντζάκη. Τελείωσε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας και την Ιωνίδειο Πρότυπο Σχολή Πειραιά. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος «Μάρκετινγκ και Επιχειρησιακής Έρευνας» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος «Διοίκησης Οικονομικών της Υγείας» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά. Αναπληρωματικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Τζανείου Νοσοκομείου και Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Οίκου Ναύτου, όπως και Προϊστάμενος Τμήματος Προϋπολογισμού Λογιστηρίου & Ελέγχου ΝΠΔΔ του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

Μιλά τέσσερις ξένες γλώσσες και είναι κάτοχος Διπλώματος Βυζαντινής Μουσικής και Κλασσικού Τραγουδιού (Τενόρος), εμπλουτίζοντας τις σπουδές του στη Μουσική Ακαδημία της Βιέννης. Έψελνε στη Μητρόπολη Αθηνών και παράλληλα συμμετείχε ως πρώτος τενόρος με την Εθνική Λυρική Σκηνή σε Διεθνείς παραγωγές του Φεστιβάλ Αθηνών.