ΔΙΠΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΟΥΜΑΖΑΤΟΥ

 

 

Διπλή μεγάλη νίκη για τις αδελφές Μαριάννα και Ολυμπία Τουμαζάτου, σε Περιφερειακό και Δημοτικό επίπεδο.

Η Μαριάννα Τουμαζάτου, στην ανοδική αυτοδιοικητική επιτυχημένη διαδρομή της από το 2019, έκανε ένα ακόμη μεγάλο και εντυπωσιακό άλμα, καθώς στις εκλογές της περασμένης Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2023, εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικού Τομέα Αθήνας με τον συνδυασμό «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» του νικητή – θριαμβευτή, Νίκου Χαρδαλιά, και βάζοντας ψηλά τον πήχη, κατέλαβε την 2η εκλόγιμη θέση, τεράστιο για τα δεδομένα επίτευγμα, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας, ότι προέρχεται από τον μικρό πληθυσμιακά, Δήμο, της Αγίας Βαρβάρας. Βέβαια είχε προηγηθεί η εξαιρετική παρουσία της, μόλις πριν λίγους μήνες, στις Εθνικές Εκλογές, όπου ως πρωτοεμφανιζόμενη υποψήφια Βουλευτής με τη ΝΔ στον Δυτικό Τομέα, πλασαρίστηκε ψηλά, πιάνοντας την 6η θέση! Δεν είναι και λίγο.

Η επιτυχία, όμως, της Μαριάννας Τουμαζάτου, δεν ήταν η μοναδική στην οικογένεια της, καθώς, η αδελφή της, Ολυμπία Τουμαζάτου, την Κυριακή που μας πέρασε, εξελέγη, Δημοτική Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα – Πρώτη Ξανά» του Δημάρχου, Λάμπρου Μίχου.

 

Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΜΑΖΑΤΟΥ

Από το 2019, σεμνά, ταπεινά και… αθόρυβα, η νεαρή, κάτοικος Αγίας Βαρβάρας και σκληρά εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα, Μαριάννα Τουμαζάτου, είχε δείξει την δυναμική της.

Στις τότε αυτοδιοικητικές εκλογές, του 2019, είχε εκλεγεί ως 2η Δημοτική Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο «Αγία Βαρβάρα – Πρώτη Ξανά» του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου, ενώ διετέλεσε και Αντιδήμαρχος Οικονομικών της πόλης της.

Στις περασμένες εθνικές εκλογές, τον Μαϊο και τον Ιούνιο του 2023, έκανε το άλμα και ήταν υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον Δυτικό Τομέα Αθήνας, όπου παραλίγο να κάνει το «μπαμ», καθώς κατέλαβε την 6η θέση.

Αυτή η δυναμική της κ. Μαριάννας Τουμαζάτου, που εκφράζει τη νέα γενιά της κεντροδεξιάς φιλελεύθερης παράταξης, συνεχίστηκε και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις Περιφερειακές εκλογές της περασμένης Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2023, όπου συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά, εξελέγη καταλαμβάνοντας την 2η θέση και θα δώσει τις μάχες προκειμένου η Δυτική Αθήνα να γίνει ακόμη καλύτερη.

«Η εκλογική νίκη του Νίκου Χαρδαλιά από την πρώτη κιόλας Κυριακή οφείλεται σε όλους εσάς που με την ψήφο σας εμπιστευτήκατε τον άνθρωπο που γνωρίζει όσο κανείς άλλος τα προβλήματα του τόπου μας. ??? ???ύ????? ?????ή ??? ?? ???ή???? ???έ ?? ???? ??????ά ?? ?ά?? ????ή ή, ???ά?? ??ί?? ??? ???????ώ???? ? ?ώ?? ??ς. Άλλωστε η έως τώρα διαδρομή του έχει αποδείξει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο, την πρόθεση του να συγκρουστεί με οτιδήποτε μας κρατάει πίσω.

Όλο αυτό το διάστημα, εγώ και οι συνυποψήφιοι μου καταβάλαμε έναν τεράστιο αγώνα προκειμένου να μοιραστούμε μαζί σας με κάθε τρόπο το όραμα μας για την Περιφέρεια Αττικής. Να αναδείξουμε τις τεράστιες δυνατότητες που έχει και παράλληλα να σχεδιάσουμε και την οδικό χάρτη πραγματοποίησής τους. Σε αυτόν τον αγώνα φυσικά δεν περισσεύει κανείς. ? ??ό???? ?έ?? ??έ??? ?? ??ς ???? ????έ???ς ???ίς ????????ές ?????ώ???ς, ???ά ?? ????????ί?ς ??? ?????ί???ς ???????έ??? ?? ?ώ????? ά????ς ??? ?????????ές ?ύ???ς ??? ?????????ά ?????ή???? ??? ?????ώ? ??ς ?????ής!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την αγάπη, την ανιδιοτελή στήριξη και την εμπιστοσύνη στο όραμα μας! Από σήμερα κιόλας ξεκινάμε τη σκληρή δουλειά!», ανέφερε σε επίσημη δήλωση της η κ. Τουμαζάτου.

 

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΟΥΜΑΖΑΤΟΥ

Δυναμική και αποφασιστική η Ολυμπία Τουμαζάτου, μία εκπρόσωπος της ενεργής νέας γενιάς της Αγίας Βαρβάρας (όπως και η αδελφή της), έχοντας ήδη σημαντική δράση, παρά το νεαρό της ηλικίας της, εισέρχεται, με προοπτική, στο μετερίζι της τοπικής αυτοδιοίκησης, πλέον ως Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά», του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου.

«Στη πρώτη μου εκλογική αναμέτρηση των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 αποφάσισα και συστρατεύθηκα  πλάι σ’ έναν αποδεδειγμένα ικανό και αποτελεσματικό Δήμαρχο, τον Λάμπρο Μίχο.

Έναν άνθρωπο ανιδιοτελή, αλληλέγγυο, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής προσφοράς, ο οποίος διαχρονικά θέτει ως πολιτική του προτεραιότητα τη νέα γενιά. Το ενδιαφέρον του για το δημότη αμείωτο. Το έργο του ποικίλο. Η Αγία Βαρβάρα είναι η πόλη που ζούμε και μεγαλώνουμε. Με όλες μου, λοιπόν τις δυνάμεις, εκπροσωπώντας τη νέα γενιά θα συνεχίσω να συμβάλλω στο μέγιστο βαθμό για το καλύτερο μέλλον της πόλης μου. ????? ? ???? ??????? ?????? ?? ????????? ?? ????? ????? ????! Μας αξίζει!», αναφέρει σε μήνυμα της η εν λόγω νέα Δημοτική Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας.

Η Ολυμπία Τουμαζάτου, με καταγωγή από την Κεφαλονιά, κατοικεί στην πόλη μας. Είναι Φιλόλογος και Γλωσσολόγος, απόφοιτη του ΕΚΠΑ. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά.

Μάλιστα, από ξεκίνημα των σπουδών της στο ΕΚΠΑ, διδάσκει ελληνική και αρχαία ελληνική γλώσσα.

Ως υπέρμαχος της συμπεριληπτικής εκπαίδευσης, και με σύμμαχο τον Δήμαρχο Λάμπρο Μίχο, από το 2022 εργάζεται στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, ενός θεσμού, που μεριμνά και παρέχει ίσες ευκαιρίες μάθησης σε παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες, απασχολείται στο αντίστοιχο επιτυχές δημοτικό πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη». Επίσης είναι εθελόντρια αιμοδότης και μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Τέλος, ως προσωπικότητα με ανοιχτούς ορίζοντες, διαθέτοντας πολιτικό κριτήριο, έχει δραστηριοποιηθεί από τα μαθητικά της χρόνια, ενώ είναι Πρόεδρος της Β2 ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αθήνας.