ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΟΥΜΑΖΑΤΟΥ

 

Δυναμική και αποφασιστική η Ολυμπία Τουμαζάτου, μία εκπρόσωπος της ενεργής νέας γενιάς της Αγίας Βαρβάρας, έχοντας ήδη σημαντική δράση, παρά το νεαρό της ηλικίας της, μπαίνει, με προοπτική, στο μετερίζι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά», του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου.

«Στη πρώτη μου εκλογική αναμέτρηση των επερχόμενων εκλογών της 8ης Οκτωβρίου αποφάσισα να συστρατευτώ πλάι σ’έναν αποδεδειγμένα ικανό και αποτελεσματικό Δήμαρχο, τον Λαμπρό Μίχο.

Έναν άνθρωπο ανιδιοτελή, αλληλέγγυο, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής προσφοράς, ο οποίος διαχρονικά θέτει ως πολιτική του προτεραιότητα τη νέα γενιά. Το ενδιαφέρον του για το δημότη αμείωτο. Το έργο του ποικίλο. Η Αγία Βαρβάρα είναι η πόλη που ζούμε και μεγαλώνουμε. Με όλες μου, λοιπόν τις δυνάμεις, εκπροσωπώντας τη νέα γενιά θα συνεχίσω να συμβάλλω στο μέγιστο βαθμό για το καλύτερο μέλλον της πόλης μου. ????? ? ???? ??????? ?????? ?? ????????? ?? ????? ????? ????! Μας αξίζει!», αναφέρει σε μήνυμα της η εν λόγω υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας.

 

 

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΟΥΜΑΖΑΤΟΥ

Η Ολυμπία Τουμαζάτου, με καταγωγή από την Κεφαλονιά, κατοικεί στην πόλη μας. Είναι Φιλόλογος και Γλωσσολόγος, απόφοιτη του ΕΚΠΑ. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά.

Μάλιστα, από ξεκίνημα των σπουδών της στο ΕΚΠΑ, διδάσκει ελληνική και αρχαία ελληνική γλώσσα.

Ως υπέρμαχος της συμπεριληπτικής εκπαίδευσης, και με σύμμαχο τον Δήμαρχο Λάμπρο Μίχο, από το 2022 εργάζεται στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, ενός θεσμού, που μεριμνά και παρέχει ίσες ευκαιρίες μάθησης σε παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες, απασχολείται στο αντίστοιχο επιτυχές δημοτικό πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη». Επίσης είναι εθελόντρια αιμοδότης και μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Τέλος, ως προσωπικότητα με ανοιχτούς ορίζοντες, διαθέτοντας πολιτικό κριτήριο, έχει δραστηριοποιηθεί από τα μαθητικά της χρόνια και πλέον είναι Πρόεδρος της Β2 ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αθήνας.