ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ

ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
 Η ΕΥΓΕΝΙΑ  ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ

 

 

DATA TUPE ARXIKI

 

 

 

Η Πολιτευτής Β΄Πειραιά και Πρόεδρος του  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ DATA TYPE -  ATELIER DE BEAUTE κυρία  Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, γνωστή για το τεράστιο κοινωνικό της έργο, την ημέρα της Γυναίκας 8 Μαρτίου 2016 προσέφερε με αγάπη δωρεάν περιποιήσεις   (υπέροχα χτενίσματα, νύχια και μακιγιάζ),  σε όλες τις γυναίκες με τους άξιους συνεργάτες της και τους άριστους σπουδαστές της. Δεκάδες Περαματιώτισες και Χαϊδαριώτισες  πλημμύρισαν το ICONS Café Bar Restaurant στο Χαϊδάρι και το WEST END CAFE στο Πέραμα απολαμβάνοντας το υπέροχο δώρο της κυρίας Μπαρμπαγιάννη.      Επίσης συνεχίζει να δίνει  χαρά και ανακούφιση  σε όλους τους ηλικιωμένους των ΚΑΠΗ με δωρεάν περιποιήσεις. Στα πλαίσια της Κοινωνικής προσφοράς του Ομίλου σπουδαστές της Κομμωτικής προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ κουρέματα στους πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά.
    Το υψηλό επίπεδο γνώσεων  των σπουδαστών του Ομίλου που διευθύνει η κυρία Μπαρμπαγιάννη αποδεικνύεται με τα πολλά Πανελλήνια και Διεθνή Βραβεία που κατακτούν.     Η απόφοιτος του Εκπαιδευτικού Ομίλου DATA TYPE – ATELIER DE BEAUTE, Tσίχλα Κωνσταντίνα, η οποία είχε κερδίσει το Πρώτο Πανελλήνιο Βραβείο στο διαγωνισμό χτιστού νυχιού στις 21/2/2016 στη Θεσσαλονίκη, εκπροσώπησε τη χώρα μας στις 4 Απριλίου στο Παρίσι στο Διεθνή Διαγωνισμό Nail Chic που διοργάνωσε το διεθνές περιοδικό   “les Nouvelles Esthetiques” και κέρδισε επάξια το ΠΡΩΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ. Για Πρώτη φορά η Ελλάδα κατέκτησε την Πρώτη θέση στο Διεθνή Διαγωνισμό Νυχιών. Επίσης σπουδαστές του Ομίλου κατέκτησαν τα δύο Πρώτα  Πανελλήνια  βραβεία (μακιγιάζ) στο διαγωνισμό που έγινε στα πλαίσια του 5ου Φεστιβάλ Κομμωτικής στη Θεσσαλονίκη. Η Ευγενία Μπαρμπαγιάννη δικαίως δηλώνει υπερήφανη για την υπεροχή του Εκπαιδευτηρίου της  το οποίο δικαιώνει την ιστορία του, αφού είναι η μόνη Σχολή σε όλη την Ελλάδα με 130 Πανελλήνια Βραβεία και Διεθνείς Πρωτιές.
     Ο δυναμισμός της και η ανάγκη της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι πλέον γνωστά και όλοι γνωρίζουν τους αγώνες  που έχει κάνει με τους συνεργάτες της  για να χαρίζει στον κόσμο γνώσεις, αγάπη, ομορφιά και χαρά.  Για όλη την προσφορά της έχει τιμηθεί πολλές φορές από Δημόσιους και Ιδιωτικούς φορείς, όπως προσφάτως η Πανελλήνια Ένωση Φίλων Ολυμπιακού και ο Πρόεδρος της καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Μπαρμπής την Κυριακή 20 Μαρτίου στα πλαίσια της εκδήλωσης “ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ” απένειμε τιμητική διάκριση στην Ευγενία Μπαρμπαγιάννη για την κοινωνική της προσφορά αλλά και την συμπαράσταση της στο φιλανθρωπικό Σωματείο Π.Ε.Φ.Ο.

 

ΜΑΚΙΓΙΑΖ-ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ-ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ-ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ- NAIL ART
ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ-SHIATSU-REIKI-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ-SPA MASSAGE-TATTOO-HENNA- ΑΕΡΟΓΡΑΦΟΣ

 

 ΑΙΓΑΛΕΩ                ΠΕΙΡΑΙΑΣ                       Ν. ΙΩΝΙΑ           ΚΟΡΩΠΙ           ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚH
210-5312220            210-4114101                     210-2777031       210-6026602           2310 253635

  www.datatype.gr     www.facebook.com/atelierdebeautegreece
 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

DATA TUPE 01

 

 

DATA TUPE 02

 

DATA TUPE 03

 

DATA TUPE 04jpg