«ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ»… ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΓΙΑ 31 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗ!

ARXKATEP

 

 

Με μια πολύ σπουδαία ιστορική καταγραφή ξεκινάει, σήμερα Σάββατο 1 Ιανουαρίου, το νέο έτος, το, μακάρι, Υγιές και ελπιδοφόρο 2022 για όλο τον κόσμο. Με ένα ιστορικό γεγονός για τον χώρο της εστίασης στην πόλη μας το Χαϊδάρι και τα δυτικά προάστια ιδιαιτέρως.

Το εμβληματικό μουσικό μεζεδοπωλείο, «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» στο Χαϊδάρι, μπαίνει αισίως στον 31ο χρόνο της επιτυχημένης λειτουργίας του.

Το μακρινό 1990, το αγαπητό ζευγάρι, ο Τάκης Σπίνουλας και η Έλλη Σούλη, αφού ήδη είχαν μακρά πορεία με το πρώτο εστιατόριο τους στα ειδυλλιακά Βίλια Αττικής, ξεκίνησαν αρχικά στο Αιγάλεω την λειτουργία του καταστήματος εστίασης «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», στο Αιγάλεω!

… Πνεύματα δημιουργικά και ανήσυχα και οι δύο, έχοντας και το… ανάλογο dna από το Ιόνιο (από την Ζάκυνθο η Έλλη, από την Κέρκυρα ο Τάκαρος), το 1991 είχαν την ευφυή ιδέα και τόλμη, να μεταφέρουν στην επιχείρηση στο Χαϊδάρι!

Μετά από 31 χρόνια, λίγο – πολύ τα πράγματα είναι γνωστά στους… παροικούντες την Ιερουσαλήμ, καθώς η Έλλη και ο Τάκης, δίνοντας την ψυχή τους γι’ αυτό το μαγαζί, το απογείωσαν, γράφοντας την δική τους ιστορία, σε αυτόν τον απαιτητικό χώρο!

Και η ιστορία συνεχίζεται στο διηνεκές!

Τα σέβη μας και Καλή χρονιά στον Τάκη και την Έλλη!

 

 

KATLEZ