Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΤΣΑΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ

ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

FITSSFIR

 

 

 

Παρθενική παρουσία του Ερμή Κορυδαλλού στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής για την σεζόν 2019-2020 την προσεχή Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, όπου η ομάδα της πόλης μας σε ένα ιστορικό ματς για την 91χρονη διαδρομή της – το πρώτο της σε τόσο υψηλό εθνικό επίπεδο - αγωνίζεται στην Σαντορίνη με την ισχυρή και φιλόδοξη Θύελλα Καμαρίου για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Σε αυτό το ιστορικό ματς του Ερμή Κορυδαλλού με αντίπαλο την Θύελλα Καμαρίου, του Χαϊδαριώτη επιχειρηματία και Προέδρου του Κυκλαδίτικου σωματείου κ. Μιχάλη Θεοδοσιάδη (πρώην Πρόεδρος του Θριάμβου Χαϊδαρίου), η ΕΠΟ όρισε διαιτητή τον Γιώργο Φίτσα (κεντρική φώτο) από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Αν και μόλις 25 ετών, ο αξιολογημένος ρέφερι Γιώργος Φίτσας, θεωρείται πλέον έμπειρος στην κατηγορία, καθώς είναι η 3η σερί σεζόν, που σφυρίζει στην Γ΄ Εθνική, ενώ τα προηγούμενα δύο έτη, πήρε πολλά παιχνίδια, αρκετά μάλιστα ήταν ντέρμπι και τα έφερε εις πέρας, έχοντας όλα τα προσόντα για να ανέβει ακόμη παραπάνω στις κατηγορίες διαιτητών της ΕΠΟ τις επόμενες σεζόν.

Ο διαιτητής Γιώργος Φίτσας, «γεννήθηκε» μέσα σε διαιτητική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του Ηλίας, είναι βετεράνος ρέφερι, πλέον Παρατηρητής Διαιτησίας της Β΄ Εθνικής και εν ενεργεία Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας. Επίσης, ο άλλος γιος της οικογένειας, ο Βασίλης Φίτσας, εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, είναι και αυτός Διαιτητής Γ΄ Εθνικής, εκπροσωπώντας την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Όσο αφορά τον διαιτητή του αγώνα Ερμή Κορυδαλλού – Θύελλα Καμαρίου, Γιώργο Φίτσα, ξεκίνησε από τα 16 του χρόνια την ενασχόληση του με την διαιτησία στην ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, την σεζόν 2015 – 2016 μπήκε στον πίνακα διαιτητών Δ΄ Εθνικής της ΕΠΟ, ενώ το 2016 μετεγκαταστάθηκε στην Αττική, έγινε μέλος – διαιτητής της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και συνάμα, ανέβηκε στο πίνακα Γ΄ Εθνικής της ΕΠΟ, και όπως αναφέραμε είναι η 3η σεζόν του στην κατηγορία.

Πριν από λίγο χρονικό διάστημα ο Γιώργος Φίτσας σφύριξε μάλιστα και στους Διεθνείς Μεσογειακούς αγώνες της Πάτρας, στο άθλημα του beach soccer.

Ο αγώνας Θύελλα Καμαρίου – Ερμής Κορυδαλλού είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το πρωί (στις 11) της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου 2019 στο γήπεδο Καμαρίου, ενώ Επόπτες του Γιώργου Φίτσα, θα είναι οι Γιώργος Χαντζίκος, Χρήστος Παύλος, επίσης από την Δυτική Αττική. Παρατηρητής Διαιτησίας ορίστηκε ο Χαράλαμπος Θεοδωρόπουλος από την ΕΠΣ Αθήνας.

 

 

 

AIXMOK