«ΒΟΜΒΑ» ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗ Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ!

 

 

 

Εορταστικό το κλίμα και επειδή οι μέρες πάνε ασορτί με τα Χριστουγεννιάτικα δώρα, η Ελλάς Ποντίων κάνει την τεράστια αίσθηση με την απόκτηση του Χαράλαμπου Καραμανίδη (φώτο). Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 26χρονου εξαιρετικού επιθετικού απομένουν μόνο τα τυπικά, καθώς η ομάδα της Ελλάς Ποντίων, ο παίκτης και η Οδηγήτρια, όπου ανήκει, έχουν συμφωνήσει κατ’ αρχήν για τον εξάμηνο δανεισμό του ως το επόμενο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2017.
Ο Καραμανίδης με την πλούσια και αξιοσημείωτη πορεία του στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, δεν είναι άγνωστος στην Ελλάς Ποντίων, καθώς αγωνίστηκε στην ιστορική ομάδα των Ποντίων και στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά την σεζόν 2014-2015, όπου μάλιστα είχε έρθει 2ος σκόρερ του ομίλου με 18 γκολ, έχοντας συνολικά 29 συμμετοχές και σκοράροντας μάλιστα στις 14 από αυτές. Το καλοκαίρι του 2015 ο Καραμανίδης μεταγράφηκε στην Οδηγήτρια, όπου στην Α΄ Πειραιά είχε 6 συμμετοχές, καθώς μεσολάβησε και η στρατιωτική του θητεία, ενώ φέτος δεν είχε επίσημη συμμετοχή λόγω και του βεβαρημένου προγράμματος της εργασίας του. Πιο πριν ο ταλαντούχος στράϊκερ, έχει αγωνιστεί ακόμη με Ασπρόπυργο και Αστέρα Μαγούλας σε Δ΄ και Γ΄ Εθνική, στην Χαραυγή, τον Ελευσιανιακό, κατόπιν την Ελλάς Ποντίων και τέλος στην Οδηγήτρια, από την οποία όπως αναφέραμε θα δοθεί με την μορφή δανεισμού στην πρώην ομάδα του.
Ήταν μάλιστα προσωπική επιθυμία του Χαράλαμπου Καραμανίδη να φορέσει και πάλι την φανέλα της Ελλάς Ποντίων – έχει ευχάριστες αναμνήσεις, καθώς έκανε πολύ καλή χρονιά το 2014-2015 – προκειμένου να είναι κοντά στην έδρα της εργασίας του (πράγμα που τον διευκολύνει), όπως και για να βοηθήσει την πρώην ομάδα του στην τεράστια προσπάθεια που κάνει και θα συνεχίσει το 2017 για να παραμείνει στην κατηγορία.