Εγκαινιάζεται το εκλογικό κέντρο του Βαγγέλη Ντηνιακού

 

    

 

 

  Την Πέμπτη 10 Απριλίου και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου Χαϊδαρίου Βαγγέλη Ντηνιακού στην οδό Στρατάρχου Καραϊσκάκη 63.

  Στην ίδια εκδήλωση θα παρουσιαστούν υποψήφιες και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά».

 

Το πρόγραμμα περιοδειών  στις γειτονιές του Χαϊδαρίου για την εβδομάδα 7 - 13 Απριλίου διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα 7 Απριλίου

•           Περιοδεία (απόγευμα) στην περιοχή του Δάσους με κατάληξη ώρα 7:00μ.μ. στη συμβολή των οδών Ηρ. Πολυτεχνείου & Αθ. Διάκου.

Τρίτη 8 Απριλίου

•           Περιοδεία (απόγευμα) στην περιοχή του Δάσους με κατάληξη ώρα 7:00μ.μ. στην πλ. Σκαμπά.

Τετάρτη 9 Απριλίου

•           Περιοδεία (απόγευμα) στην περιοχή του Άνω Δάσους με κατάληξη ώρα 7:00μ.μ. στο τέρμα των λεωφορείων.

Παρασκευή 11 Απριλίου

•           Περιοδεία (απόγευμα) στην περιοχή Κουνέλια με κατάληξη ώρα 7:00μ.μ. στην πλ. Πελοποννήσου.

Σάββατο 12 Απριλίου

•           Περιοδεία (απόγευμα) στην περιοχή Κουνέλια με κατάληξη ώρα 7:00μ.μ. στη συμβολή των οδών Κορυτσάς και Θράκης.

Κυριακή 13 Απριλίου

•  Περιοδεία (απόγευμα) στο Δαφνί με κατάληξη ώρα 7:00μ.μ. στη συμβολή των οδών Βυζαντίου και Τροίας.

        Χαϊδάρι, 6/4/2014

         

                 Στη γειτονιά του Αη Γιώργη περιόδευσε ο Βαγγέλης Ντηνιακός

          

  

 

 Στη γειτονιά του Αη Γιώργη περιόδευσε, την Πέμπτη 3 Απριλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός. Μαζί με υποψήφιες και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά», επισκέφθηκε την περιοχή προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοί της.

Όπως οι ίδιοι οι κάτοικοι είπαν, σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο τέλος της περιοδείας, στον πεζόδρομο της Ιερού Λόχου, για την αναβάθμιση της περιοχής απαιτούνται να γίνουν άμεσα αντιπλημμυρικά έργα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – μονοδρομήσεις, βελτίωση του δικτύου φωτισμού, έργα ασφάλειας στις παιδικές χαρές κ. ά.

Για την επίλυση των ζητημάτων αυτών, όπως χαρακτηριστικά σημείωσαν, έχουν επανειλημμένα απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, χωρίς όμως η απερχόμενη Δημοτική Αρχή να έχει προβεί σε κάποιου είδους, βελτιωτική της ποιότητας ζωής των κατοίκων, ενέργεια.

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός κατά την ομιλία του τόνισε πως μόνο μια Δημοτική Αρχή που θα έχει τη βούληση να συνεργαστεί τόσο με τους κατοίκους όσο και με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, ακόμα και να τις πιέσει όπου η περίσταση το απαιτεί, θα είναι ικανή να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες για τους δημότες της.

 Καταλήγοντας, ο Βαγγέλης Ντηνιακός, σημείωσε πως ο συνδυασμός μικρών και μεγάλων έργων είναι εκείνος που θα αναβαθμίσει την περιοχή, τόσο προς όφελος των κατοίκων όσο και των επαγγελματιών, τονίζοντας ως ένα από αυτά την απόδοση του Στρατοπέδου στους δημότες και τη μετατροπή του σε χώρο πρασίνου.