Η Υποψήφια Δήμαρχος Χαϊδαρίου, κα. Ελένη Καμπόλη μαζί με στελέχη της Δημοτικής Κίνησης «Πόλη Προοπτικής» επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά στο Δάσος. Η κα. Ελένη Καμπόλη συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκφράζοντας την αποφασιστικότητά της να εργαστεί στο πλευρό τους για να τα επιλύσουν.

Αμέσως μετά η κ. Καμπόλη δήλωσε :

«Τα προβλήματα των συμπολιτών μας δεν αντιμετωπίζονται πίσω από ένα γραφείο. Ο λόγος είναι μάλλον απλός: όταν κάθεσαι πίσω από ένα γραφείο δεν γνωρίζεις τα πραγματικά προβλήματα.  Χρειάζεται να έρχεσαι σε καθημερινή επαφή με τους δημότες. Γι' αυτό και σήμερα επισκεφτήκαμε τη λαϊκή αγορά στο Δάσος και συνομιλήσαμε με τους συμπολίτες μας. Καταγράψαμε τα προβλήματά τους,  την αγωνία τους για τις τιμές στους πάγκους και ζητήσαμε και τις προτάσεις τους. Δεσμευτήκαμε να βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα τους ώστε όλοι μαζί να κερδίσουμε το Χαϊδάρι που ονειρευόμαστε». 

 

Παρόμοιες επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν από την κα. Καμπόλη και στελέχη της, στην αγορά της Αγωνιστών Στρατοπέδου και στην λαϊκή αγορά της Στρατάρχου Καραϊσκάκη