Συναυλία Αγάπης του 13ου δημοτικού σχολείου Αιγάλεω

 

 

NOTES AGAPIS ARX

 

 

Νότες αγάπης, ευαισθησίας και αλληλεγγύης πλημμύρισαν το προαύλιο του 13ου δημοτικού σχολείου Αιγάλεω, το προηγούμενο Σάββατο (30/9) στην  μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου για την στήριξη μαθητή στον αγώνα  για την αποκατάσταση της υγείας του.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε χορευτικά από μαθητές του σχολείου και  κατόπιν συναυλία με το καταπληκτικό συγκρότημα "Aspa and the Pony Tailors", ενώ στο λαικό μέρος μας "ταξίδεψαν" μουσικά οι  Αγγελική Βιεννά, Δήμητρα Φράγκου, Μαριάννα Ξενάκη και ο Κώστας Τσιριγώτης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνετέλεσαν στην άψογη διοργάνωση της βραδιάς, τους τραγουδιστές, τους μουσικούς, τους Απόφοιτους του 6ου Γυμνασίου για την στήριξη στην όλη εκδήλωση και την βοήθεια τους στα δώρα που κληρώθηκαν, στα γλυκά που κεράστηκαν όλοι και στο  στήσιμο της συναυλίας!!!

Ευχαριστούμε επίσης την Βιργινία Γεωργοπάνου και την Ένωση Γονέων Αιγάλεω για την στήριξη και την παρουσία τους,   καθώς και τους εκπροσώπους του Δήμου μας που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Τον Δήμαρχο της πόλης μας, Δημήτρη Μπίρμπα, την αντιδήμαρχο Παιδείας κα Γιάννα Χριστόγλου, τους επικεφαλής παρατάξεων , εκπροσώπους και δημοτικούς συμβούλους   Γιάννη Γκίκα & Λάμπρο Σκλαβούνο, Ηλία Μάνδρο , Μαλάμω Μαστραγγελή, Τάσο Σαράντου  και την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ανω Λιούμη", Βασιλική Ρόζη Μπότσα.

Κυρίως ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, συμπολίτες, εκπαιδευτικούς, γονείς, φίλους,  που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ήταν μαζί μας να περάσουν ένα όμορφο βράδυ και  να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούσε ο καθένας! Απόδειξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης και ελπιδοφόρο μήνυμα η αγάπη όταν εκφράζεται με πράξεις!!!

 

                                    Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος του συλλόγου                                     Ο Γραμματέας

             Αναστάσιος Μητρόπουλος                                 Στέλιος Αρβανίτης

 

NOTES AGAPIS01

 

NOTES AGAPIS02

 

 

NOTES AGAPIS03

 

NOTES AGAPIS04

 

NOTES AGAPIS05

 

NOTES AGAPIS06

 

NOTES AGAPIS07

 

NOTES AGAPIS08

 

NOTES AGAPIS09

 

NOTES AGAPIS10

 

NOTES AGAPIS11

 

NOTES AGAPIS12

 

NOTES AGAPIS13