ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  Μ. ΣΑΛΟΓΙΑΝΝΗ)

 

 DIMOTIKA ARXIKI

 

Ολοκληρώθηε την Δευτέρα 8/6/2015 το απόγευμα, το τουρνουά ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας, που διοργάνωσε ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Αιγάλεω, στο δημοτικό στάδιο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».
    Οι αγώνες διεξήχθησαν σε μια εορταστική ατμόσφαιρα για τους μαθητές που συμμετείχαν, αλλά και για τους γονείς τους που βρέθηκαν στις εξέδρες του Δημοτικού σταδίου.
    Πρωταθλητής του τουρνουά αναδείχτηκε το «ευ’ αγωνίζεσθε». Όλοι οι μαθητές παρέλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο συμμετοχής. Παράλληλα σε κάθε σχολείο δόθηκε κύπελλο  συμμετοχής, το οποίο οι μικροί μαθητές σήκωσαν στον ουρανό του Αιγάλεω σαν πραγματικοί πρωταθλητές.
    Θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους μαθητές και τους γονείς τους, τους προπονητές, γυμναστές, δασκάλους, τους διαιτητές (υπαλλήλους του Δήμου κ. Αποστολίδη και κ. Νάνο) και ιδιαίτερα το προσωπικό του αθλητικού τμήματος, των κήπων και του τμήματος κοινωνικής φροντίδας του Δήμου Αιγάλεω, που συνετέλεσαν στη επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων.

 

AXI 5441 resize resize


    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν μετάλλια στους μικρούς μαθητές: ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπίρμπας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω  Μ. Ζάχαρης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Γ. Χριστόγλου, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Κήπων κ. Κ. Φίλης, ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία για το Αιγάλεω» κ. Γ. Γκίκας, ο εκπρόσωπος της παράταξης «Ώρα Αιγάλεω κ. Η. Μάνδρος καθώς και  οι δημοτικοί σύμβουλοι¨κ.κ. Κ. Χατζηκώστας, Ν. Καραγιάννης, Τ. Σαράντος και Κ. Γεωργόπουλος. Επίσης παρευρέθησαν και απένειμαν μετάλλια οι παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κ.κ. Ατματζίδης Ηλίας και Παυλής Μιχάλης, για την παρουσία των οποίων ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κο. Δ. Σαραφίδη υπεύθυνο – συντονιστή ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Εκ μέρους της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω απένειμαν μετάλλια η κα. Π. Πολυχρονιάδου  γραμματέας, ο κ. Αθ. Παπαευσταθίου ταμίας και τα μέλη κα. Β. Γεωργοπάνου και κ. Μ. Μαστορόπουλος.
    Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς του τουρνουά: Εκπαιδευτικός Οργανισμός Δράκου, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Σχολή Πληροφορικής CLEVER NET.

 

AXI 5449 resize resize

 

 

AXI 5488 resize resize

 

 

 

AXI 5720 resize resize

 

AXI 5730 resize resize

 

AXI 5758 resize resize

 

AXI 5766 resize resize

 

AXI 5800 resize resize

 

AXI 6181 resize resize

 

AXI 6188 resize resize

 

AXI 6208 resize resize

 

AXI 6215 resize resize

 

AXI 6227 resize resize

 

AXI 6577 resize resize

 

AXI 6583 resize resize

 

AXI 6594 resize resize

 

AXI 6607 resize resize

 

AXI 6615 resize resize

 

AXI 6673 resize resize

 

AXI 6681 resize resize

 

AXI 6714 resize resize

 

AXI 6818 resize resize

 

AXI 6826 resize resize